Cristiano Ronaldo top csapattársai

Cristiano Ronaldo a valaha volt egyik legjobb futballista (ha nem a legjobb) - de melyik játékosok léptek pályára a leggyakrabban mellette, és a Manchester Unitedben töltött ideje hogyan befolyásolja ezt a statisztikát?


A Juventus csillaga a Sporting Lisszabonban, a Manchester Unitedben és a Real Madridban sziporkázott, mielőtt az olaszországi kihívásba kezdett.

 

Az Old Traffordon eltöltött idő alatt lett tehetséges fiatalból világszínvonalú góllövő.

 

 

Természetesen a United és a Real Madrid uralja Ronaldo leggyakoribb csapattársainak névsorának felső sorait.

 

A csapatban hét játékos van a Bernabeu-ból és négy az Old Trafford-ról. A csapattárs, akivel a legtöbb meccsen osztozott, a francia csatár, Karim Benzema, aki egy időben Sir Alex Ferguson célpontja is volt.

 

A három fő csapattárs:

1. Karim Benzema (342 mérkőzés)
A tehetséges francia válogatott támadó önzetlenségével szerzett hírnevet magának, amikor segítette Ronaldót, hogy élvezze a játékot, valamint szabadabb szerepkörben bontakozhasson ki a Realnál. A kettős maradandót alkotott mikor a spanyol arisztokraták trófeákat vadásztak.

 

2. Sergio Ramos (339 mérkőzés)

A Real Madrid és a spanyol válogatott csapatkapitánya, aki ugyanazzal a győztes mentalitással rendelkezik, mint Ronaldo, továbbra is óriási befolyású figura Madridban. Ha nem szenvedett sérülést vagy nem volt eltiltva, Cristiano mellett automatikus helye volt a csapatban.

 

3. Marcelo (332 mérkőzés)
Figyelembe véve a portugál nyelvű játékosokat a Real hosszú történelmének tükrében, nem meglepő, hogy a spanyol fővárosi csapatból Marcelo, a brazil kolléga kerül ki a listán a harmadik játékosként. A védő és az ex-United játékos nagyszerű kapcsolatot ápolt a pályán és azon kívül is.

 

 

A csapat a Ronaldoval való legtöbb közös szereplés alapján:

Iker Casillas, John O'Shea, Rio Ferdinand, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo, Xabi Alonso, Luka Modric, Ryan Giggs, Karim Benzema, Wayne Rooney.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!