Michael Carrick top csapattársai

Michael Carrick mesés karrierje során, a West Ham United majd a Tottenham Hotspur csapatában is megfordult mielőtt 2006-ban csatlakozott a Manchester Unitedhez.


A kitűnő középpályás 2001-ben lett angol válogatott és 34-szer szerepelt a nemzeti csapatban. A Unitednél eltöltött 12 éve miatt természetesen a Vörös Ördögök játékosai uralják a listát.

 

Van azonban egy név a listán, aki nem játszott Sir Alex Ferguson csapatában.

 

Jermain Defoe Carrick csapattársa volt a West Ham és Spurs csapatában, valamint a válogatottban is, ezzel Wayne Rooney mellett vezeti ezt a statisztikát. A páros 366 mérkőzésen szerepelt együtt klubcsapat és válogatott szinten, ebből 234 nyertes találkozó volt.

 

 

David De Gea megelőzte Edwin van der Sart a listán (186/172), a klasszikus hátsó négyes pedig Antonio Valencia, Rio Ferdinand, Nemanja Vidic és Patrice Evra.

 

Chris Smalling, John O'Shea és Jonny Evans épp lecsúszott a helyről a védelemben, de Cristiano Ronaldo sem volt messze a csapatban való részvételtől.

 

Nani és Giggs két szélsőként,  Paul Scholes és Darren Fletcher pedig a középpályára verekedte be magát.

 

A csapat a Carrick-el való legtöbb közös szereplés alapján:

David De Gea, Antonio Valencia, Rio Ferdinand, Nemanja Vidic, Patrice Evra, Nani, Paul Scholes, Darren Fletcher, Ryan Giggs, Wayne Rooney, Jermain Defoe.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!