Mata: Sancho remek játékos

A United spanyolja nagyra tartja a szélsőt, de nem foglalt állást a klubváltás lehetőségét illetően.


A Vörös Ördögök olyan sztárcsapatokkal állnak harcban a Dortmund 20 éves tehetségének aláírásáért, mint a Barcelona, a Bayern München vagy a Premier League óriásai.

 

A németek 100 millió font alatt nem hajlandóak megválni Jadon Sanchótól, akinek célja, hogy jövőre újra ott lehessen a Bajnokok Ligájában, miután idén a legjobb 16 között búcsúzott a Ruhr-vidéki gárdával.

 

Matát egy Instagram live keretei között kérdezték meg a nézők arról, le kellene-e igazolnia idén nyáron a Unitednek a korábbi City játékost.

 

"Vajon mit szeretnétek hallani? Természetesen tisztában van vele mindenki, hogy hatalmas ígéret, nagy szezont fut a Bundesligában."

 

"De az nem az én hatásköröm, hogy ilyen kérdésekben állást foglaljak. Szeretem a játékát, de mást nem mondhatok."

 

 

Mats Hummels, a Dortmund védője is csatlakozott Matához, aki elmondta, megérti őt, mert az átigazolások tekintetében nem szokás nyilatkozniuk a sportolóknak.

 

Sancho hihetetlen formát mutat idén, 23 német bajnokin 14-szer talált a kapuba és 15 asszisztot osztott ki társainak, míg a legnívósabb nemzetközi kupasorozatban 8 fellépésén közvetlenül 4 gólban vállalt részt.

 

Egyébként a Common Goal nevű adománygyűjtő oldal adásában vettek részt a játékosok, amely szervezet a futballszurkolókat hívja fel az elesettek támogatására.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!