Neuer: A United soha nem merült fel lehetõségként

Manuel Neuer kijelentette, soha nem tartotta reális eshetõségnek, hogy csapata mostani Bajnokok Ligájabeli ellenfeléhez, a Manchester Unitedhez igazoljon.


A Vörös Ördögöket már korábban is hírbe hozták a német kapuvédõvel, ám az éppen ellenük bemutatott keddi parádéjának köszönhetõen a Schalke 04-nek minden bizonnyal búcsút intõ játékost a korábbinál többen boronálták össze az Edwin van der Sar visszavonulásával a nyártól kapust keresõ manchesteriekkel.

 

A Veltins Arenaban bemutatott parádés védéseit követõen több se kellett az angol médiának, azonnal valós lehetõségként mutatták be, hogy a United és Neuer egymás kezébe csapnak, fõleg azután, hogy Sir Alex Ferguson elárulta, Neuer mutatta be a legjobb kapusteljesítményt ellenfélként, mióta õ a klubnál dolgozik.

 

Persze Neuer produkciója nem érhette meglepetésként a skót menedzsert, hiszen már közel egy évre datálható vissza érdeklõdése a válogatott portás iránt, ám hiába küldött több alkalommal is megfigyelõket Gelsenkirchenbe, illetve udvarolta körül például legutóbbi nyilatkozatában, olybá tûnik, hogy a tavaly nyári világbajnokságon is tündöklõ kapus szíve a Bayern Münchenhez húz.

 

 

A Schalke saját nevelésû hálóõre még a hónap elején jelentette be, hogy meghozta döntését  jövõjét illetõen, és a Bayern részérõl is megerõsítették, hogy szeretnék minél elõbb nyélbe ütni az üzletet a Királykékekkel.

 

Bár az árat illetõen, még megy a huza-vona a két klub között, az elkövetkezõ hetekben létrejöhet az üzlet, amellyel a Manchester United hoppon maradna, és ezt vetíti elõ maga a kapus nyilatkozata is, sorsával kapcsolatban.

 

"A Manchester United soha nem merült fel lehetõségként számomra" - kezdte a 25 éves kapus.

 

"Csak a saját teljesítményemre, és a csapatomra fogok koncentrálni. A többi dolog nem számít jelen pillanatban."

 

Mivel tehát úgy tûnik, hogy Neuer új állomáshelye nem az Old Trafford lesz, és Edwin van der Sar se nagyon tûnik meggyõzhetõnek, hogy vállaljon még egy évet Manchesterben, így erõs sansz mutatkozik arra, hogy David de Gea vegye át a holland veterán örökét, akinek a megszerzése ügyében már fel is vette a kapcsolat a United vezetõsége klubja, az Atletico Madrid illetékeseivel.  

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!