Rómában marasztalnák Smallingot

Az AS Roma vezetőedzője, Paulo Fonseca szeretné legalább egy újabb szezonra csapatában tudni a Manchester United jelenleg náluk kölcsönben játszó védőjét, Chris Smallingot.


Miután Harry Maguire a világ legdrágább védőjeként tavaly nyáron az Old Traffordra igazolt, Ole Gunnar Solskjaer keretében túlkínálat keletkezett középső védőkből, így a norvég menedzser engedélyezte Chris Smalling számára, hogy a 2019/20-as idényt kölcsönben más csapatnál töltse.

 

Smalling számításai olyannyira bejöttek a Serie A-ban, hogy a már szinte teljesen reménytelennek tűnő angol válogatott behívó is látókörén belül került, ugyanis Gareth Southgate szövetségi kapitány Rómában saját maga vette szemügyre újjáéledését.

 

Solskjaer korábban arról beszélt, hogy számít a jó formának örvendő Smalling Unitedbe való visszatérésére a következő szezonban, de a Roma edzője abban reménykedik, hogy mégis Olaszországban tarthatja.

 

 

"Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni azért, hogy a következő évre is Rómában tartsam" - kezdte az ESPN-nek.

 

"Tudom, hogy ő is maradni akar, úgyhogy majd meglátjuk mi fog történni."

 

"Ő egy lenyűgöző ember, aki hihetetlenül alázatos és profi is. A szurkolók nagyra értékelik, az öltözőben pedig a csapat egyik vezérévé avanzsált."

 

"Nem könnyű egy angol középhátvédnek ennyire gyorsan alkalmazkodnia az olasz futballhoz, a múlt számai nem ezt sugallanák. De ő lenyűgözően teljesített."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!