Rooney: Morrison sokkal jobb volt Pogbánál

Wayne Rooney elmondása szerint Ravel Morrison mérföldekkel jobb volt akkoriban Paul Pogbánál, amikor a Manchester Unitednél nevelkedtek.


Morrisont a generációja egyik legnagyobb tehetségének tartották, és Rio Ferdinand szerint akkoriban Sir Alex Ferguson úgy írta le őt, mint "a legjobb gyerek, akit valaha látni fogtok".

 

Ennek ellenére csak 3 mérkőzést játszott a United felnőttcsapatában, mielőtt vándorkarrierbe kezdett, és olyan csapatoknak lett tagja, mint a Lazio, Ostersunds vagy a QPR.

 

Morrison jelenleg a Middlesbrough csapatánál van kölcsönben, miután mindössze 4 mérkőzésen játszott a Sheffield United színeiben a szezon első felében. Rooney szerint a vívódásai a hozzáállása miatt vannak.

 

 

A Sunday Times magazinnak Rooney elmondta, hogy milyen volt a közösen eltöltött idejük az Old Traffordon: "Emlékszem, amikor Ravel Morrisont néztem arra gondolva, hogy mindene megvan, ami az ő posztján szükséges."

 

"Briliáns volt. Magabiztos volt. Az egyik edzésen egy perc alatt háromszor bőrözte meg Nemanja Vidicet."

 

"Viszont küzdött az életmódjával és a környezetével, ami szomorú volt számára - mivel láttam Paul Pogbát és Jesse Lingardot is a ranglétrán egyre feljebb lépkedni - és ezeknél a játékosoknál Ravel mérföldekkel jobb volt."

 

 

"Ő a tökéletes bizonyítéka annak, hogy a profi labdarúgásban vannak olyan irányelvek, amelyeket minden játékosnak teljesítenie kell, és nem menekülhet el ezek elől. Bizonyos játékosok pont a pengeélén táncolnak ennek a dolognak, de még éppen belül vannak és így sikeresek maradnak."

 

"Sir Alex mindig azt mondta, hogy a legnehezebb dolog az életben mindennap keményen dolgozni. Felejtsd el az összes képességedet, szüntess meg mindent: ha képes vagy mindennap keményen dolgozni, bármilyen munkáról is legyen szó, akkor sikeres leszel."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!