Visszarendeli Anglián kívül lévő játékosait a United

A Manchester United közölte a koronavírus járványt külföldön átvészelő játékosaival, hogy a hét folyamán vissza kell térniük az Egyesület Királyságba.


A döntés hátterében az áll, hogy a Premier League klubok a Project Restart alapján szeretnének a hónap folyamán visszatérni edzőpályáikra.

 

Mindazonáltal a Manchester Unitednél egyelőre még nem született döntés annak kapcsán, hogy Ole Gunnar Solskjaer és legénysége pontosan mikor kezdi az újrainduláshoz szükséges felkészülést Carringtonban.

 

Bruno Fernandes, Fred, Victor Lindelöf és Sergio Romero számára is engedélyezte egyeztetéseket követően a klub vezetése márciusban, hogy elhagyják az országot.

 

 

A Premier League-nél abban reménykednek, hogy júniusban folytatódhatnak a küzdelmek - valószínűleg semleges környezetben, zárt kapuk mögött - de a tervezetre egyelőre még nem bólintottak rá a brit kormány részéről.

 

Néhány első osztályú angol klubnál már az előző hónap végén megkezdték a megfelelő szociális távolság betartása melletti edzésmunkát, de a legtöbb helyen arra várnak, hogy mi lesz a kormány a következő, május 10-i felülvizsgálatának eredménye.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!