Maguire: Biztonságos volt az edzés

A Manchester United csapatkapitánya, Harry Maguire elmondta, az első koronavírus-tesztelés utáni első edzésen biztonságban érezte magát.


A Premier League klubjai megkezdhették az edzéseket kedden, első körben azonban csak kis létszámú csoportokban végezhették a munkát a játékosok. Mindezt azután tehették meg, hogy a 748 teszt közül - melyeket játékosokon és stábtagokon végeztek el - hat esetben találtak pozitív mintát.

 

A United szerdán tért vissza Carringtonba, két hónappal legutóbbi tétmérkőzésük után, és bár a körülmények változtak, Maguire örömmel tért vissza.

 

Mikor arról kérdezték, megnyugtató-e, hogy mindenkit teszteltek, Harry így felelt: "Igen, furcsa néhány hónap volt ez, de ez egy protokoll, amit a klub követett. Biztonságos környezetnek tűnt az egész."

 

"Ma térünk vissza először, de nagyon biztonságosnak tűnik, mindenki tiszteletben tartja az előírásokat és biztos vagyok, hogy senkinek nem lesz problémája."

 

"Sokkal kevesebb ember van az edzőpályán. Négyes csoportban voltam, egy edzővel dolgozva, tehát nem sok ember érintkezett egymással."

 

 

"Nagyon nagy területed van, nem igazán vagy közel senkihez sem, de a legfontosabb, hogy bekapcsolódj a munkába. Kemény edzés volt, majd irány haza, most nyugodt vagyok és várom a holnapot."

 

"Időkeretek voltak" - nyilatkozta Maguire, amikor arról kérdezték, milyen volt az edzés az új iránymutatások szerint. "Harminc perces időkeretek voltak, minden időkeretben más edzővel dolgoztunk."

 

"Egyértelműen furcsa ez, olyan, amihez nem vagyunk hozzászokva, de jelenleg az alap erőnléten dolgozunk, a fizikális részen és azt hiszem, ez mentálisan is jó, ahogy bemegyünk az edzőpályára és ismét megszokjuk a környezetet."


 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!