Friss hírek az edzésekről

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer először beszélt azóta, hogy a múlt héten a játékosok visszatértek az AON Training Complex-be.


A csapat tagjai szigorú szabályokat betartva, kis csoportokban dolgoznak. A menedzser szerint a játékosok jó állapotban vannak most is, de tovább folytatódnak az előkészületek a Premier League jövő havi újraindítására.

 

"Nagyszerű, hogy megint edzés van. A srácok fantasztikusak voltak, az idő remek, nagyon élvezték az egészet" - nyilatkozta Ole az MUTV-nek.

 

"Remélem, hogy bebizonyítottuk, hogy biztonságosan megtehetjük ezt, így továbbléphetünk a következő szintre. Nagyon élvezetes volt ismét az edzőpályán lenni."

 

"Mindenki élesnek tűnik, nagyon jó volt a hangulat, csoportokat alakítottunk ki, négyen vagy öten voltak együtt, nagyon jól dolgozott mindenki. Remélhetőleg - mint mondtam - képesek lesznek feljebb lépni és nagyobb csoportokban edzeni. Eddig rendben ment minden."

 

"A játékosok vigyáztak magukra. Nagyon jól tették a dolgukat. Charlie [Owen] erőnléti edző, Kieran [McKenna], Michael [Carrick] és Martyn [Pert] mindig velük voltak. Nem sok szabadnapjuk volt."

 

Az elmúlt héten megjelenő fotókon feltűnt Paul Pogba és Marcus Rashford is, mindketten felépültek sérülésükből, melyek miatt igen sok időt ki kellett hagyniuk a márciusi leállás előtt. Solskjaer elégedett azzal, ahogy mindketten kezelték a helyzetet és elmondta, amint a Premier League újra elindul, rájuk is számíthat majd.

 

 

"Jól néznek ki, csatlakoztak az edzéshez és mindent megtettek, amit a többiek is. Eddig semmi rossz visszajelzésük nem volt a korábbi sérülésükkel kapcsolatban. Amikor elindulunk, úgy tűnik, hogy teljes keret közül válogathatunk."

 

Két hónapnyi edzés egyedül, otthon megterhelő lehetett a játékosok számára, de Ole dicsérte csapata mentalitását és úgy véli, készek megtenni a következő lépést, ami az együttes edzést jelenti.

 

"Ha focista vagy, ezt teszed, csak játszani akarsz. Az első lépés, hogy együtt dolgoztunk, bár kis csoportokban, de nagyon élvezték ezt is."

 

"Szerintem amikor elkezdjük a teljes keret együttes edzését, szükségünk lesz egy kis időre az összecsiszolódásra, de mentálisan készen állnak, fizikálisan rendben vannak."
 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!