Solskjaer az Ighalo ügyletről

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer kommentálta annak lehetőségét, hogy Odion Ighalo a jelenlegi kölcsönügylet végén túl maradhat-e a csapatnál.


A 30 éves támadó izgatott, hogy gyermekkori hősei után ő is a United mezét hordhatja, mióta megérkezett a téli átigazolási szezon utolsó napján.



Ighalo azonnal beilleszkedett, nyolc pályára lépésén négy gólt szerzett. Ezek a számadatok azonban nem mondják el az egész történetet, mivel a nigériai mindhárom kezdőként lejátszott mérkőzésén remekül teljesített, és ehhez jönnek azok a mérkőzések, amikor később, a padról állt be, mint például az emlékezetes derbi-győzelem során a Manchester City ellen.

 

Sanghajban várnák vissza a támadót a kínai Szuper Liga tervezett újraindítása előtt, amely valószínűleg június végén lesz, mivel szintén sújtotta a koronavírus járvány.

 

Eközben a Vörös Ördögök várják a megerősítést, hogy mikor folytatódik a Premier League, de a Project Restart terv még nem került véglegesítésre.

 

A játékosok visszatértek az Aon Edzőkomplexumba, de a közösségi távolságtartás útmutatásait követik, fizikai kapcsolat nélkül, kis csoportokban dolgozva.

 

 

"A kölcsönügylet május végéig tartott, tehát nyilvánvalóan vissza kellene térnie" - mondta Solskjaer a MUTV Group Chat mai epizódjában.

 

"Megbeszéléseket folytatunk. Nagyszerűek voltak velünk szemben a csapatánál, és lehetővé tették, hogy játsszon az álmai klubjában."

 

"Ez egy álom volt neki, és remélhetőleg befejezheti amit elkezdett, remélhetőleg egy trófeával. Jelenleg még nem született megállapodás. A bajnokság hamarosan elindul, így csak arra várunk, hogy meglássuk hogyan alakul a helyzete."

 

Ighalo akkor érkezett, amikor Marcus Rashford hátproblémái miatt kiesett, de az angol válogatott játékos már edzésben van és Ole azt mondta, a teljes csapatot várja, hogy legyen választási lehetősége, ha a sportesemények újrakezdődnek.

 

A Premier League lejátszása mellett a United reméli, hogy képes lesz tovább versenyezni az Emirates FA-kupában és az Európa-ligában, feltéve, hogy minden a terv szerint megy. Ighalo már két-két gólt szerezett ebben a két sorozatban.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!