Shaw: Optimisták vagyunk a kezdéssel kapcsolatban

Luke Shaw a ManUtd.com-on tette közzé az elmúlt napokról szóló naplóbejegyzését, és arról is írt, hogy hogyan tekint a jövőre.


Sziasztok. Szép és nyugodt héten vagyunk túl, és a hét híre egyértelműen az, hogy visszatérhettünk az Aon Edzőközpontba edzeni.
 

Nagyszerű visszatérni a munkába és egyre közelebb kerülni az olyan edzésekhez, ahol már az egész csapat jelen lehet. Ez persze más, mert valamennyi szabályozással meg kellett tanulnunk együtt élni, folyamatosan tartjuk egymástól a távolságot, de mindezek ellenére jó újra a többiek között lenni.

 

Különböző csoportokba osztottak fel minket különböző időintervallumokban, - a csapat fele reggelre, a másik fele délutánra - úgyhogy egyelőre csak azokkal a srácokkal találkozom, akikkel egy időben van az edzés. Minden csoport egymást váltva hozzávetőlegesen 15, 20 percet edz, ami esélyt ad arra, hogy váltsunk egymással néhány szót, és lássuk, kivel mi a helyzet. Jó újra látni a fiúkat és a stábot is. Abból amit láttam, mindenki nagyon fittnek néz ki. Sok jó dolog történt a héten.

 

 

Szemmel láthatóan mindenki jó formában van, ami megmutatja, hogy mennyire elhivatottak és professzionálisak voltunk a karantén alatt. Jamóval sokat kellett most versenyt futnom, mivel ugyanabban a csoportban volt mint én, és nagyon élesnek tűnt.

 

Kedden láthattuk Paul, Bruno, Angel és Nemanja csoportját, akik nagyon jónak és erősnek tűnnek. Náluk nagyon nagy verseny és kiabálás volt. Egyértelmű, hogy még az edzéseken is megvan mindenkiben a győzni akarás. Hiányoltuk már ezt.

 

Kezdetben négyes csoportokban voltunk, a tagok pedig véletlenszerűen voltak kiválasztva. Semmi poszt szerinti rendezés, teljesen véletlenszerű volt. Kaptunk egy meghatározott időintervallumot, és mindannyian ugyanazt az edzést csináltuk. Ez fizikálisan megterhelő volt. Ezt követően áttértünk a labdával végzett gyakorlatokra, hogy hozzászokjunk ehhez a munkához is. Végül persze volt egy kis futás is. Az elmúlt napokban sokkal inkább poszt specifikusak voltak az edzések. Továbbra is meghatározott számú személy lehet a csoportodban, de egy kicsit jobban dolgozunk az egyes posztokon. Az én esetemben például a szárnyvédők és a középső védők együtt csinálják a labdás feladatokat.

 

 

Remek, hogy újra labdát érhet a lábam, de őszintén szólva, minden mozzanatát élveztem a napnak. A lényeg, hogy visszatérhetünk az edzésekhez, a saját pályánkon, a saját edzőfelszerelésünkben... olyan érzés, mintha a dolgok haladnának előre. Mindannyiunknak hiányzott a labda, de sokkal inkább hiányoltuk egymást. Most mindenki itt van, még azok is akik hosszú ideje sérülésekkel bajlódtak, ami remek.

 

Most kétségtelenül arra várunk, hogy a klubok egyeztessenek és remélhetőleg jó hírek fognak érkezni a teljes visszatéréssel kapcsolatban. Mindannyian erre várunk. Nagyon izgatottak vagyunk, és reméljük, hogy a tárgyalások zökkenőmentesen fognak zajlani. Szerintem mindenki biztonságban érzi magát az edzőpályán, legfőképp azért mert a klub hosszú ideig dolgozott azon, hogy így legyen, és minden intézkedést be is tartunk. Emiatt még izgatottabbak vagyunk, mert úgy érezzük készen állunk és magabiztosak vagyunk a szezonkezdéssel kapcsolatban.
 

Vigyázzatok egymásra, maradjatok biztonságban.
 

Luke.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!