Ighalot további fél évre kölcsönadnák a kínaiak

A Shanghai Shenhua együttesénél nyitottak arra, hogy Odion Ighalo januárig meghosszabbítsa kölcsönszerződését a Manchester Uniteddel.


A Vörös Ördögök továbbra is tárgyalásban állnak a kínai klub vezetésével a nigériai támadó vasárnap lejáró szerződésének kitolásáról.

 

Az ügyhöz kapcsolódóan tudni érdemes, hogy a határátlépési szigorítások miatt elképzelhető lenne, hogy Ighalo nem tudna visszatérni klubjához a júniusban kezdődő új szezonra. Amennyiben ez tényleg így történne, úgy klubjának ideiglenes helyettes után kellene néznie.

 

 

A Shanghai Shenhua eredeti elképzelése szerint csak akkor engedélyezték volna a kölcsönszerződés meghosszabbítását, ha az tartalmazott volna egy kötelező vételi opciót is. Ighalo vételára valószínűleg 20 millió font körül alakult volna ebben az esetben.

 

Most azonban úgy tudni, hogy a Shanghai Shenhua egy velük való új szerződés aláírását szabta feltételül Ighalo számára ahhoz, hogy meghosszabbíthassa tartózkodását az Old Traffordon.

 

A korábbi Watford játékos jelenleg 2022 decemberéig szóló szerződéssel rendelkezik Kínában. Az új megállapodása értelmében 2024 decemberéig heti 400 ezer fontot tehetne zsebre.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!