Berbatov: Nincs szükség Coutinhóra

A korábbi Liverpool-játékos Angliába igazolásáról számos pletyka terjeng.


Dimitar Berbatov szerint a Manchester Unitednek felesleges Philippe Coutinho után futnia.

 

A brazil jövője kérdésessé vált, miután nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket a Barcelonánál, a Bayernnél kölcsönjátékosként pedig nincs meggyőző szezonja.

 

A bolgár úgy gondolja a 10-es helyére érkezett Bruno Fernandes ragyogó teljesítménye után, hogy Ole Gunnar Solskjaer keretében nincs helye Coutinhónak.

 

"Több klub is érdeklődést mutat iránta a Premier League-ből, az Arsenal, a Chelsea, a Newcastle United, még a Manchester United is, de szerintem nem mindig helyes az egyértelmű választás" - mondta az egykori csatár.

 

 

"Mindenki azt hitte, mikor megérkezett a katalánokhoz, hogy fantasztikusan fog játszani, de tévedtek. Néha egyet vissza kell lépni, hogy aztán fejlődni tudjon az ember, nem kérdés, jó csapathoz fog igazolni, de arra van szüksége, hogy bízzon benne a menedzser, köré építse az együttest és szabadságot kapjon a pályán."

 

"Sokan már arról beszélnek, hogy sose bocsátanák meg a Vörösök szurkolói, ha a Unitedbe igazolna, pedig őszintén szólva egyáltalán nincs is szükség rá most az Old Traffordon."

 

Dimitar megemlítette a Vörös Ördögök tehetséges középpályásait, Fernandest, Pogbát, McTominay-t, mint azon okok egyikét, amelyek egyértelművé teszik, hogy a 27 éves labdarúgóért nem kell versenybe szállnia Ed Woodwardnak. 

 

Berbatov hozzátette: "Fernandes hasonló játékstílussal rendelkezik, elképesztően kezdett, nagyon ígéretes tehetség, ezért célszerűtlen lenne leigazolni a dél-amerikait."

 

"Pogba visszatér, Bruno is ott van, McTominay remek futballt mutat, így elég erős a középpálya nélküle is."

 


Manchester Evening News

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!