Sanchez Milánóban maradhat

A 2020/21-es szezonban is kölcsönben folytathatja a chilei az Interben.


Alexis Sanchez jelenleg 10. hónapja van kölcsönben Olaszországban, szerződése június 30-ig szól, a fekete-kékeknek viszont nincsen opciós joguk a hosszabbításra.

 

Piero Ausilio sportigazgató az olasz Sky-nak azt nyilatkozta, hogy a klub legalább az idei Serie A végéig megtartaná a szélsőt, hogy aztán nyáron közösen dönthessenek a jövőjéről.

 

A 31 éves játékos, aki a United színeiben 45 mérkőzésen mindössze 5 gólt szerzett, októberben szenvedett bokasérülést, és csak januárban állhatott újra Antonio Conte rendelkezésére.

 

Az Arsenal és a Barcelona korábbi labdarúgója ezután 11 meccsen egyszer sem talált hálóba, de Ausilio úgy érzi, Alexis fontos fogaskerék lehet az Inter gépezetében a koronavírus-járvány miatt kitolódott idény finisében.

 

"Mindenekelőtt kezdjük onnan, hogy a jelenlegi kerettel kívánjuk befejezni a bajnokságot, valamint az Európa-liga idei kiírását" - mondta a szakember.

 

 

"Szeretnénk, ha mindenki maradna az idény végéig, a lejáró szerződések kapcsán ezért akcióba lépünk. Az eddigi egyetlen hivatalos megállapodás, hogy éltünk Ashley Young szerződésében foglalt opciós jogunkkal."

 

"A következő hónapokban számítunk Sanchezre is annak érdekében, hogy kialakíthassuk álláspontunkat a jövőjét illetően, mivel sérülését követően sokáig nem volt hadra fogható."

 

"Boka problémái előtt jól teljesített. A Barcelona és a Sampdoria ellen például kitűnően játszott, arra a Sanchezre emlékeztetett, aki Udinében és Londonban is remekelt."

 

"Felépülése után nem sok ideje volt visszarázódni, majd jött a vírus okozta kényszerszünet is. De most az olasz pontvadászat indulásával itt az esély, hogy bizonyíthasson, hogy később együtt dönthessünk az esetleges hosszabbításról."

 

"Mindkét fél érdeke, hogy a lehető legjobban fejezze be a szezont, és ennek megfelelő eredmény szülessen a tárgyalásokon."

 

Az Inter 13 összecsapással a Serie A zárása előtt harmadik a tabellán, 9 ponttal lemaradva a listavezető Juventus mögött, de egy találkozóval kevesebbet játszva, míg a dobogó második fokán a Lazio tanyázik.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!