Rashford: A United erősebb, mint a kényszerszünet előtt volt

Marcus Rashford szerint a Manchester United "sokkal erősebb pozícióból" várhatja a Premier League szezonjának folytatását, mint amilyenben voltak a bajnokság márciusi felfüggesztését megelőzően.


Mielőtt a koronavírus-járvány terjedése megakadályozta volna az játékot, a United jó formának örvendhetett, amelyet jól példáz, hogy előtte sorozatban 11 mérkőzésen nem találtak legyőzőre minden sorozatot figyelembe véve.

 

A kényszerszünet ugyanakkor lehetőséget nyújtott Rashford számára, hogy felépüljön súlyos hátsérüléséből, amely okán számos mérkőzést volt kénytelen kihagyni, most pedig már készen áll, hogy ugyanott folytassa a játékot, ahol abbahagyta, amikor június 19-én újra tétmérkőzésen léphetnek pályára, ráadásul egy Tottenham Hotspur elleni rangadón.

 

"Szerintem erősebb pozícióból várhatjuk a lezárások után a folytatást, mint amilyenben voltunk előtte" - kezdte a Stretty News-nak.

 

"Azt gondolom, hogy az előttünk álló mérkőzésekre egyesével kell rákoncentrálnunk, nem szabad túlzottan előre gondolkodnunk. Keményen dolgozunk az edzéseken, egyre jobban csiszolódunk össze azokkal a játékosokkal, akik sérülésből térnek vissza, stb."

 

"Személy szerint azt éreztem, hogy a sérülésemig eddigi pályafutásom legjobb szezonját futottam, úgyhogy most, hogy már újra egészséges vagyok, az a célom, hogy ott folytassam, ahol abbahagytam."

 

 

Bár az utóbbi hónapokban nem a labdapattogástól voltak hangosak a futballpályák, Rashford a hirtelen jött szabadidőt jó cselekedetekre használta fel és összeállt a gyerekek számára ingyenes étkezési lehetőséget biztosító FairShare jótékonysági szervezettel.

 

Munkáját kitüntetéssel is elismerték Manchester városában, amely kapcsán a támadó így nyilatkozott:

"Amikor régebben keresztül buszoztam a városon, azt gondoltam magamban, hogy egy napon majd remélem én is leszek olyan helyzetben, hogy segíthessek és fogok is. Ez nagyon megragadt bennem."

 

"10 évvel ezelőtt én is lehettem volna az egyik olyan gyerek, aki nem tudta, hogy mikor és honnan fog legközelebb enni kapni. Még elég szerencsésnek mondhatom magamat, hogy amikor hazaértem, akkor este meleg vacsorát kaptam, de a legtöbb gyereknek még ennyi se jut."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!