Shaw: Készen állunk a kezdésre

Luke Shaw újabb beszámolóval készült a Manchester United hivatalos oldalára, amiben többek között arról is írt, hogy milyen volt ismét pályára lépni a West Brom ellen és hogyan készülnek a Tottenham elleni mérkőzésre.


Sziasztok. Már izgatottan várjuk, hogy a héten végre visszatérhessen a Premier League.

 

Hosszú, hosszú ideje várunk már arra, hogy péntek este szembenézhessünk a Tottenhammel. Ez az, amiért a lezárások kezdete óta nagyon-nagyon keményen edzettünk.

 

Ez a hét döntő lesz a Spurs elleni felkészülés szempontjából, és a múlthéten is remek barátságos mérkőzést játszottunk az Old Traffordon a West Brom ellen. Ketté osztottuk a csapatot, így mindenkinek jutott pár perc, és ezek voltak a délutánunk legfontosabb percei.

 

Páran a srácok közül hosszú ideje nem játszottak végig 90 percet, különösen Rashy vagy Paul, akik sérüléssel bajlódtak, de az egész csapatnak fontos volt, hogy játékperceket szerezzünk. Mindannyiunknak megvolt az első pályára lépése, mindenki remek állapotban volt és éhesnek látszott a sikerre, emellett pedig nagyon izgatottak vagyunk amiatt, hogy újra mérkőzéseken szerepelhetünk.

 

 

Biztosan nézni fogom azokat a Premier League meccseket, amiket szerdán előttünk játszanak - de szerintem az ország nagy része szintúgy! Hosszú idő telt el azóta, mióta utoljára sportot láthattunk a TV-ben, és nagyon hiányzott már mind nézni a meccseket, mind szerepelni azokon.

 

Az elmúlt hetekben elég sok Bundesligát néztem, ahogy a többiek is. A Dortmund-Bayern után beszéltük a fiúkkal, hogy milyen gyors volt a mérkőzés tempója, talán még gyorsabb is mint a karantén előtti időszakban, mert a labda gyorsabban tért vissza a pályára, tekintettel arra, hogy nem voltak szurkolók, akik az időt húzzák a labdával, meg ilyenek. Úgy gondolom, hogy minden gyorsan zajlott.

 

Rengeteg minőségi játékos szerepel a Bundesligában, és remek volt látni a mérkőzés sebességét odaát, úgyhogy érdekes lesz az angol csapatokat is figyelemmel kísérni a héten és megnézni, hogyan is teljesítenek.

 

Egyértelmű, hogy most teljesen Spursre koncentrálunk. A párharc nagysága, és az, hogy egy jó eredmény meghatározhatja az egész hátralévő szezonunkat, mind motiválnak minket.

 

Úgy kell játszanunk, ahogy azt a szünet előtt tettük, és csak biztosnak kell lennünk abban, hogy készen állunk rá, ezután pedig egy jó eredménnyel nekivágni a szezon hátralévő részének.

 

Sokat tudunk magunkkal hozni az ebben a szezonban az odavágón szerzett tapasztalatunkból. Ezen a héten az arról a meccsről készült felvételeket néztük és úgy hiszem, hogy szinte átjátszhatatlanok voltunk azon az estén.

 

 

Nagy nyomás alá helyeztük a Spurst, ezzel is nehézzé téve számukra a kitámadásokat, amikor pedig nálunk volt a labda nagyon gyorsan tudtunk döntéseket hozni és támadni.

 

A góljukat leszámítva - ami remek volt, de kéznek kellett volna lennie - nem hiszem, hogy sok lehetőséget dolgoztak ki. Remélhetőleg sokat át tudunk menteni abból a meccsből a mostaniba.

 

Persze hiányozni fognak az idegenbe velünk utazó szurkolók a mérkőzésről, de még inkább a hazai meccsekről. Az Old Trafford hatalmas stadion és nagyon furcsa érzés, hogy néma lesz.

 

Mindannyian reméljük, hogy otthonról is mindenki képes minket támogatni. Biztos vagyok benne, hogy büszkévé fogunk tenni mindenkit, és remélhetőleg rövidesen visszatérhetnek a szurkolók a stadionba, hogy megoszthassák velünk azt a különleges atmoszférát, amit teremtenek.

 

Remélem senki nem lesz olyan felelőtlen, hogy lejöjjön a stadionhoz, de itt kell, hogy nyomatékosan felhívjam a figyelmet annak a fontosságára, hogy mindenki maradjon otthon és szurkoljon értünk biztonságos körülmények között a saját lakásában.

 

Minél többen betartjuk a távolságtartásra vonatkozó szabályokat, annál hamarabb kerülhetnek vissza a szurkolók közénk, amit mindannyian szeretnénk.

 

Maradjatok biztonságban és vigyázzatok egymásra.

 

Luke


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Tottenham Hotspur - Manchester United

Premier League 30. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!