Shaw: Erősebbnek éreztük magunkat, mint a Spurs

Luke Shaw úgy véli, a Manchester United játékosainak kiváló kondíciója segítette a csapatot az egyenlítő gól megszerzéséhez a Tottenham Hotspur ellen.


Luke a teljes 90 percet végigjátszotta a United első tétmérkőzésén 99 nap után. Később kiderült, azt gondolja a Vörös Ördögök előnye a kondíció volt a házigazdákkal szemben.

 

Shaw úgy érezi, ez különösen igaz volt a második félidőben, amikor uralták a játékot, és végül megérdemelten szerezték meg az egyenlítést Bruno Fernandes késői büntetője révén.

 

"Soha nem adjuk fel és folyamatosan megyünk előre" - mondta a pályán a végső sípszó után.

 

"Fittebbnek és erősebbnek éreztük magunkat náluk, és úgy éreztük, hogy időnként küszködnek. Mentünk folyamatosan és végül megkaptuk a büntetőt."

 

"Remekül érzem magam. A szünet rosszkor jött, a csapat szárnyalt, de mindenki nagyon keményen dolgozott, és jó állapotban maradt az elmúlt időszakban. Visszatértünk repülni."

 

"Itt kell folytatnunk. A (veretlen) sorozat tovább folytatódott, de el kell kerülnünk a döntetleneket, és meg kell szereznünk a győzelmeket, ez a legfontosabb dolog."

 

Shaw elégedett volt Paul Pogba teljesítményével is, aki a 63. percben állt be, és jelentős hatást gyakorolt a csapat játékára, valamint kiharcolt egy tizenegyest.

 

A Manchester United 23-as számú játékosa szerint Paul, aki a Boxing Day óta most először játszott, most arra törekszik, hogy visszatérjen a kezdőcsapatba négy nap múlva, a Sheffield United ellen az Old Traffordon.

 

 

"A lefújás után megmondtam neki, hogy mennyit változtatott a mérkőzésen a beállásával" - tette hozzá Luke. "Sokáig nem játszott, de nyilvánvalóan nagyszerű, hogy ő és Rashy [Marcus Rashford] visszatértek."

 

"Nagyon fontos játékosok, és talán már szerdán láthatjuk kezdeni Pault."

 

Összességében a Manchester Unitednek a Tottenham Hotspur új stadionjába tett első látogatása nem volt túl rossz élmény, bár Shaw elismerte, hogy a Vörös Ördögöknek még szokniuk kell azt, hogy nem rendelkeznek a szokásos hangos szurkolói támogatással.

 

"Ez az egyik legjobb stadion, ahol játszottam, de rajongók nélkül nehéz" - mondta.

 

"Rashy [Marcus Rashford] azt mondta a minap: amikor fáradt vagy, a rajongók ott vannak, hogy extra lendületet adjanak."

 

"Ez egy olyan dolog, amelyből mindannyian tanulunk, és azt hiszem, hogy hozzá kell szoknunk, mert egy ideig ez így marad. Túl kell lépnünk ezen, kizárólag a futballra kell összpontosítanunk, és meglátjuk, mi történik."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!