Maguire: Bárkit képesek vagyunk legyőzni

A Tottenham elleni remi után Solskjaer tanítványai a Sheffield együttesét látják vendégül az Old Traffordon.


A United Review c. magazin Harry Maguire-t kérdezte a következő zárt kapuk előtt megrendezendő összecsapásról.

 

"Az üres lelátók miatt persze nincsen meg az az atmoszféra a stadionban, ami kellemetlenségeket szokott okozni a vendégjátékosok számára, de végső soron csak a pályán lévő 11-en múlik a mérkőzés kimenetele" – mondta a csapatkapitány.

 

"Elég erősek vagyunk, hogy bármelyik vetélytársunkat felülmúljuk. Csak saját magunkra figyelünk, legyen szó akár otthoni vagy idegenbeli ütközetről. Mindig az adott meccsre összpontosítunk, hogy a legjobbunkat nyújtsuk, amivel bezsebelhetjük a 3 pontot."

 

A Vörös Ördögök jelenleg az ötödik pozíciót foglalják el a Premier League tabelláján 2 egységgel megelőzve Chris Wilder gárdáját.

 

 

Legutóbbi találkozásuk alkalmával 3-3-as döntetlenre végeztek a felek.

 

A Pengék közel egy óra futball után már 2-0-ra mentek, mikor a United néhány perc leforgása alatt visszakapaszkodott, majd megfordította az eredményt. Ám a hajrában nem sikerült megőrizni az egy gólos előnyt, miután Oliver McBurnie a rendes játékidő utolsó percében kiegyenlített.

 

Maguire bízik benne, hogy szerdán nem fogja megismételni a csapat az akkor mutatott teljesítményt.

 

"Őrült meccs volt, borzasztó első félidővel" – tette hozzá az egykori Sheffield United-labdarúgó.

 

"Nincs kétség afelől, hogy az idei szezon legrosszabb játékrészét produkáltuk. Mínusz kettőn álltunk, majd mégis úgy tűnt, mi diadalmaskodhatunk."

 

"A zárás előtti félórában helyzetük sem akadt, de természetesen az utolsó lövésükkel utat találtak a hálóba Oli remek befejezésének köszönhetően. Nehéz volt hazatérni egy ilyen forgatókönyv után, de úgy gondolom, aznap nem érdemeltünk többet az X-nél. Nem voltunk elég jók, tudjuk, hogy most sokkal erősebb játékot kell felmutatnunk ellenük" – fejezte be a középső védő.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!