Korai csapathírek a Sheffield United elleni meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaernak mérlegelnie kell, változtasson-e csapata kiválasztásánál a Manchester United házigazdaként játszott mérkőzése előtt, szerda este a Sheffield United ellen.


A Vörös Ördögök nagyot harcoltak, hogy pontot szerezzenek a Tottenham Hotspur ellen az első Premier League mérkőzésükön a leállást követően, pénteken este. Bruno Fernandes késői büntetőjének köszönhetően ez sikerült Észak-Londonban.

 

Paul Pogba, Mason Greenwood és Nemanja Matic is pozitív hatást gyakorolt a csapatra beállásuk után, és a kezdőcsapatba kerülésük várható az Old Traffordon, míg Odion Ighalo és Eric Bailly szintén csereként állt be - ezzel a United volt az első csapat, amely az új szabályok alapján először hajtott végre öt cserét egy mérkőzésen.

 

Pogba, aki Eric Dier szabálytalansága után harcolt ki büntetőt, különösen lenyűgöző volt első pályára lépése alkalmával 2020-ban. Jól találta meg az összhangot Fernandessel, és később Marcus Rashfordnak adott egy tökéletes, 40 yardos átadást.

 

 

A meccs után Luke Shaw azt javasolta, hogy a francia játékos a kezdőcsapatban kapjon helyet a Pengék ellen - kilenc hónap után ez lehetne az első mérkőzése a kezdőcsapatban.

 

Mivel a United szombaton Kelet-Anglia felé veszi az irányt, hogy a Norwich City ellen játsszon az FA-kupában, Ole rotálhatja csapatát, különösen Rashford és McTominay pihentetésével, akik hosszabb idő után kezdik visszaszerezni erőnlétüket egy teljes mérkőzés végigjátszásához, miután csak kevés szerephez jutottak idén.

 

Brandon Williams, Juan Mata és Jesse Lingard nem lépett pályára a Tottenham Hotspur Stadionban, de esélyük lehet az csapatba való visszatérésre.



Várjuk a friss információkat Axel Tuanzebe és Phil Jones állapotáról, akik sérülés miatt maradtak ki a fővárosba tett utazásból.

 

Victor Lindelöf lesántikált a pályáról a pénteki meccs végén, és még nem világos, hogy bevethető lesz-e a Pengék ellen.

 

Sheffield United csapat hírek

 

Dean Henderson nem léphet pályára a Uniteddel kötött kölcsönszerződés feltételei miatt; Simon Moore-t várják a helyettesének, ahogyan az ezt megelőző fordulóban, novemberben volt.

 

A Pengéknek John Egan védő szolgálatait is nélkülözniük kell, aki egy mérkőzéses eltiltást kapott, miután két sárga lapot szedett össze a vasárnapi, Newcastle elleni 3-0-s vereség alkalmával.

 

Chris Wilder híreket vár Jack O'Connell és David McGoldrick állapotáról. Még O'Connell hiányzott az újraindulás óta, addig McGoldrick a múlt héten bicegett le a pályáról az Aston Villa elleni 0-0-s döntetlen vége közelében.

 

Ole és Wilder valószínűleg további változtatásokat jelentenek be, amikor a mérkőzés előtti sajtótájékoztatót kedden megtartják.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!