Csapathírek a Pengék elleni meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer rövid tájékoztatást adott csapatával kapcsolatos terveiről a szerda esti, Sheffield United elleni hazai pályán rendezendő bajnokit megelőzően.


A Vörös Ördögök a szintén a legjobb négybe vágyó vetélytárs elleni mérkőzésre egy múlt pénteki, Tottenham Hotspur elleni idegenbeli 1-1-es döntetlennel hangoltak. A Sheffield United korábbról elmaradt mérkőzése pótlásaként múlt szerdán döntetlennel kezdett a bajnokság újraindulását követően, majd vasárnap vereséget szenvedtek a Newcastle Unitedtől, így jelenleg két ponttal és két helyezéssel állnak Ole Gunnar Solskjaer legénysége mögött.

 

Ole elárulta, fővárosi látogatásukról mindenki sértetlenül tudott hazatérni, amely jó hír Victor Lindelöf kapcsán, akit a második félidőben le kellett cserélni. Helyét a védelemben az éppen ma szerződést hosszabbító Scott McTominay foglalta el, mielőtt az utolsó percekre Eric Bailly állt volna be a helyére.

 

"Igen. Úgy gondolom, hogy nincsen újabb sérülésünk" - kezdte a norvég menedzser.

 

"Szerintem mindannyian sértetlenül megúszták a mérkőzést. A végére néhányan már nagyon fáradtak voltak, de sikerült újabb 90 perccel közelebb kerülnünk a megfelelő erőnléti állapothoz és készen állunk, hogy újra pályára lépjünk."

 

Paul Pogba jól sikerült csereként történő visszatérése azt sugallja, hogy eséllyel pályázik a kezdőcsapatbeli tagságra, annak ellenére, hogy sérüléséből való felépülése után mindenképpen óvatosnak kell vele lenni. Nemanja Matic és Mason Greenwood szintén dicséretet tudtak kivívni a kispadról beállva.

 

 

Még a Premier League hátralévő fordulóiban engedélyezett kilenc cserejátékos mérkőzésre történő nevezése mellett is fejfájást okozhat Solskjaernak, hogy kit hagyjon ki meccsnapi keretéből, bár Phil Jonesra és Axel Tuanzebére sérülés miatt nem számíthatott a múlt héten.

 

Szokatlan lesz a manchesteriek számára, hogy egy szinte teljesen üres Old Traffordon fognak majd pályára lépni, de a menedzser magabiztos azt illetően, hogy játékosai így is jó formát tudnak majd mutatni.

 

"Imádunk kisétálni az Old Trafford gyepére" - tette hozzá.

 

"Ez most más élmény lesz, de azon kell lennünk, hogy újra visszanyerjük a formánkat és elkezdjünk mérkőzéseket nyerni. Remélhetőleg sikerül majd a legjobb teljesítményünket nyújtani."

 

"Más így játszani, más kihívást jelent mentálisan. Lehet, hogy nyugodtabbak a körülmények, de nagyon más ezzel együtt minden. Talán amikor otthon játszol és szenvedsz, akkor a hazai szurkolók mögötted állva plusz támogatást képesek nyújtani. Nagyon hiányozni fognak a szurkolóink, mert náluk több támogatást senki nem képes adni a csapatának."

 

"Sokkal nehezebb lesz az Old Traffordon játszanunk nélkülük, mint amikor ott vannak velünk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!