Ole: Zsebbe nyúlhatunk a nyáron

A menedzser elégedett a keret munkájával, de nyitott az igazolásokra is.


A Vörös Ördögök az újraindulást követően a Tottenham vendégeként is ponttal gazdagodtak, így immáron egy tucat mérkőzés óta nem találtak legyőzőre a Premier League-ben. Solskjaer elszánt, hogy a mai zárt kapuk előtt megrendezendő Sheffield United elleni összecsapáson győzelemmel örvendeztessék meg a tv képernyők előtt ülő szurkolókat.

 

A találkozót megelőző sajtótájékoztatón a 2020/21-es idény esélyeiről, valamint a nyárra tervezett esetleges erősítésekről kérdezték a norvég szakembert.

 

"Természetesen a City és a Liverpool magasra teszi a mércét" – mondta Ole.

 

"Sokat fejlődtünk a szezon folyamán, jelenleg 12 meccsen vagyunk veretlenek, ráadásul Pogba és Rashford is felépült, így talán már elmondhatjuk, nem állunk olyan messze e két klubtól."

 

 

Solskjaer boldog a gárda teljesítményével, de továbbra is figyelemmel kíséri a piacot, hogyha kell, akcióba tudjon lépni.

 

"Elégedett vagyok a srácokkal" – folytatta a mester. "De ha kiszagolunk egy jó üzletet, akkor valószínű, hogy költeni fogunk új érkezőre."

 

"Remekül együttműködik a keret, megfelelő irányba haladunk. Igaz, még nem tartunk ott, ahol szeretnénk, hogy a bajnoki címért versenghessünk."

 

"Lépésről lépésre haladunk, és reméljük, idén harcban állunk majd a végső sikerért az Európa-ligában, valamint az FA-kupában, illetve bekerülhetünk a top 4-be a ligában."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!