Hírek a tartalék és az akadémiai csapat frontjáról

A 2020/21-es szezonra való felkészüléssel párhuzamosan az év ezen szakaszában járnak le a tartalék csapatban és az akadémián szereplő játékosok szerződései a Manchester Unitednél.


Míg számos játékos elkerülhetetlenül elhagyja a csapatot, az U23-as csapat szeretettel várja az Akadémiának a Premier League 2 futballra kész idősebb tagjait. Ezeket a játékosokat az elsőéves felvételizők fogják helyettesíteni az U18-as csapatnál.

 

Az Akadémia a lezárások időszaka alatt is gondoskodott a játékosok jólétének megőrzéséről minden területen. Mindenekelőtt döntés született a klubot elhagyó futballisták további pártfogolásával kapcsolatban.

 

Minden távozó számára egy támogatási csomag lett felajánlva, ami tartalmazza a visszatérés lehetőségét az Aon Edzőközpontba az előszezon idejére annak érdekében, hogy a játékosok fenntarthassák az erőnlétüket a karrierjük következő lépcsőfoka előtt.

 

 

Az Akadémia mérkőzéstervének kialakítását fontos tárgyalások előzték meg a szülők, edzők és játékosok között. A United azóta próbajátékok szervezését kezdte meg olyan új kluboknál, ahol ez lehetséges, továbbá minden fiatal számára biztosítja a megfelelő támogatást a folyamat alatt.

 

Döntés született a 2019/20-as szezon elmaradt alkalmainak bepótlásával kapcsolatosan is, így minden 18 év alatti játékos a United kötelékében marad a következő szezonban is. Összességében így 202 fiút tartunk meg az Akadémiánál, így őket szeretettel várjuk vissza az edzőpályára, amint a helyzet azt megengedi.

 

A következő U23-nál szereplő játékosoknak marad fenn a professzionális szerződése a klubbal:


Di’Shon Bernard

Luca Ercolani

Ethan Galbraith

Matej Kovar

Ethan Laird

Dylan Levitt

D’Mani Mellor

Arnau Puigmal

Max Taylor

Aliou Traore

Paul Woolston

 

A következő U18-nál szereplő játékosok vagy profi szerződés keretében, vagy anélkül, az akadémiai programot folytatva maradnak a klub kötelékében:

 

Lukasz Bejger

Jacob Carney

Oliver Denham

Reece Devine

Owen Dodgson

Anthony Elanga

Noam Emeran

William Fish

Calen Gallagher-Allison

Johan Guadagno

Bjorn Hardley

Max Haygarth

Mark Helm

Ben Hockenhull

Dillon Hoogewerf

Iestyn Hughes

Zidane Iqbal

Ondrej Mastny

Charlie McCann

Dermot Mee

Hannibal Mejbri

Mateo Mejia

Teden Mengi

Harvey Neville

Charlie Savage

Ayodeji Sotona

Connor Stanley

Martin Svidersky

Charlie Wellens

 

 

Az alábbi játékosok hagyják el a klubot a lejáró szerződésük következtében:


Aidan Barlow

Cameron Borthwick-Jackson

Alex Fojticek

Ethan Hamilton

Dion McGhee

Demetri Mitchell

Kieran O’Hara

Largie Ramazani

George Tanner

 

A Manchester United szeretné megköszönni a távozó játékosok számára az odaadásukat és részvételüket a klubnál töltött időszak alatt, továbbá minden jót kívánunk nekik a jövőre nézve.

 

Hamarosan további bejelentés várható a felvételt nyert elsőéves, a 2020/21-es szezonban az U18-as csapatot erősítő játékosokkal kapcsolatban.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!