Fergie kiütheti a Cityt az üzletbõl

A Kékek 26 millió fontot ajánlottak a magasan értékelt szélsõért, Alexis Sanchezért, ám a hírek szerint Sir Alex Ferguson fél millió fonttal túllicitálta õket.


A chilei játékos képviselõi pénteken találkoztak a City embereivel, hogy tárgyaljanak a személyi feltételekrõl, de egy váratlan csavar esett az átigazolást elõsegítõ tárgyalási folyamatba, ugyanis másnap, azaz szombat reggel Sanchez ügynökei a hírek szerint egy újabb tárgyalást bonyolítottak le, ezúttal a Uniteddel.

Sõt, úgy tûnik a chilei játékos sokkal inkább csatlakozna a Vörös Ördögökhöz, amennyiben az üzletet meg lehet kötni, mint a Kékekhez annak ellenére, hogy a Cityvel folytatott üzlet jól mûködött.

Egyetlen klub sem kötött megállapodást egyelõre az Udinesével, de az olasz klub kijelentette, nyáron távozhat a 22 éves szélsõ. Az Udinese egyelõre kitart a 35,4 millió fontos árnál, amit a szélsõként és középcsatárként is bevethetõ játékosért kérnek, ám jól értesültek szerint az ár végül sokkal reálisabb lehet 18-26,5 millió font között.

 


Ha a United keresztbe tesz a Citynek - márpedig úgy tûnik, maga Sir Alex Ferguson személyesen tárgyalt tegnap -, az súlyos csapás lesz az eastlandi klub számára, hisz állítólag Alexis lenne a fõ nyári célpontjuk.

Annak ellenére, hogy a Citynél hatalmas pénzeket költöttek - sokszor értelmetlenül - játékosokra, a Kékek mégsem kívánnak adok-kapok harcba bonyolódni a Uniteddel a játékosért. Ugyanis a United még mindig sokkal nagyobb globális vonzerõ, mint a City még úgy is, ha az "arabok" idén elérik a Bajnokok Ligája helyezést.

Telegraph 

 

 


telegraph

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!