Hivatalos: Smalling és Sanchez kölcsöne is meghosszabbítva

A Manchester United párosa, Chris Smalling és Alexis Sanchez is Olaszországban töltheti a 2019/20-as szezon hátralévő részét, miután a klub megegyezett az AS Romaval, illetve az Internazionale-vel kölcsönszerződésük meghosszabbításáról.


Smalling így egészen augusztus elejéig a római Stadio Olimpicoban maradhat, ugyanis a koronavírus világjárvány miatt felfüggesztett, majd pár hete újraindított olasz bajnokság addig tart.

 

Alexis Sanchez szerződése Milánóban szintén meghosszabbításra került, így ő is következő hónap elejéig szolgálhatja majd az Intert.

 

 

Smalling, aki idén nyáron lesz 10 éve, hogy a Unitedhez érkezett, ebben a szezonban 30 alkalommal lépett pályára a Farkasok színeiben és két gólt szerzett.

 

Alexis egy hosszabb sérülésből felépülve 19 mérkőzésen jutott szóhoz Antonio Conte Interében, ahol egykori csapattársai közül Romelu Lukaku és Ashley Young is szerepel.

 

A 2010-es Bajnokok Ligája győztes alakulat jelenleg harmadik a Serie A tabelláján, 11 ponttal lemaradva a regnáló bajnok és listavezető Juventus és hét egységgel a második Lazio mögött. A Roma ötödik.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!