Korai csapathírek a Bournemouth meccs előtt

A Manchester United menedzserének, Ole Gunnar Solskjaernak döntenie kell, hogy ugyanazt a kezdő tizenegyet küldi-e pályára, amely hét közben 3-0-ra lemosta idegenben a Brightont, amikor szombaton a Bournemouth együttesét fogadják.


A Vörös Ördögök minden sorozatot figyelembe véve már 15 mérkőzésesre nyújtották kedden dél-angliai sikerükkel veretlenségi sorozatukat - amely sorozatban a második győzelmük volt a bajnokságban a Sheffield United ugyanilyen arányú legyőzését követően.

 

Ole mindkét bajnokira ugyanazt a kezdőcsapatot jelölte ki, bár a két mérkőzés közötti Norwich City elleni FA-kupa negyeddöntőre nyolc változást is eszközölt.

 

Egyébiránt új sérültről ezúttal sem érkezett hír, így minden lehetősége megvan a norvég menedzsernek, hogy ugyanazt a csapatot küldje pályára Eddie Howe legénysége ellen, mint az Amex Stadiumban.

 

 

Ennek ellenére a keddi Brighton elleni győzelmet követően Ole igyekezett kiemelni a keret rotálásának fontosságát az előttük álló sűrű időszakra vonatkozóan.

 

"Rengeteg mérkőzés vár még ránk, mi pedig folyamatosan forgatni fogjuk a játékosokat, hogy egyre jobb és jobb formába kerüljenek - főleg azok, akiknek eddig kevesebb, vagy semmilyen lehetőség nem jutott" - mondta újságírók kérdésére válaszolva.

 

"Paul [Pogba] és Marcus [Rashford] egyre élesebbek, Mason [Greenwood] is folyamatosan fejlődik és mellettük még vannak olyan játékosaink, akik bár nem kezdtek, de eddig fantasztikus szezont futottak."

 

Ole a Sirályok ellen fél órával a lefújás előtt lecserélte Pogbát, Luke Shaw-t és Bruno Fernandest is, majd negyedórával később Rashfordot és Martialt is, amely valószínűleg azt vetítheti előre, hogy a hétvégén is kezdőként számol majd velük.

 

Arról a mérkőzésről sérülés miatt csak Phil Jones és Axel Tuanzebe hiányoztak.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!