Solskjaer reakciója az Aston Villa elleni győzelemre

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer úgy beszélt, mint egy korábbi csatár, amikor csapata teljesítményét értékelte a Villa Parkbeli győzelmüket követően és kijelentette, hogy akár nagyobb különbséggel is nyerhettek volna.


Általános értékelés

"20-25 percbe telt, mire felvettük a ritmust, de aztán mi diktáltuk a tempót. Azt gondolom, hogy a második félidőben nagyon jól játszottunk, emellett pedig sikerült kapott gól nélkül lehoznunk a meccset. Nagyon boldog vagyok azáltal, ahogyan sikerült kijönnünk a második félidőre. Helyzeteket dolgoztunk ki és távol tartottuk őket a kapunktól."

 

Bruno büntetője

"Ha én megpróbálok szerelni, eléd ugrok és rád esek, akkor az szerintem szabálytalanság. Az ellenfél kihúzta a lábát, ő [Bruno] pedig fantasztikus Maradona piruettet mutatott be és ráesett, szóval szerintem tizenegyes volt."

 

Megbízható védelem

"Szerintem egy kissé szerencsések voltunk azáltal, hogy 2-0-s előnnyel vonulhattunk a félidőre. De még 1-0-nál is azt gondoltam, hogy a védőink nagyszerű munkát végeznek annak érdekében, hogy ne kapjunk gólt. Megértették az előző mérkőzés kapcsán őket ért kritikákat és nagyon jól játszottak. A második félidőben helyenként briliáns produkcióval rukkoltunk elő."

 

Greenwood még messzebb juthat

"Oda kell figyelnie magára. Én megteszem a magamét, hogy segítsem, neki pedig ezt az edzéseken és a mérkőzéseken nyújtott teljesítményekre kell konvertálnia és jól kell játszania. Minden csak rajta múlik, mert ő olyan messzire juthat, amennyire csak akar. Ő egy kivételes képességű befejező játékos és engem meglepett, hogy a mai első helyzetét nem tudta belőni. Egészen egyszerűen nem lehet kihagyni egy játékost a csapatból, aki gólt szerez. Ez többé-kevésbé lehetetlen."

 

 

Még több vélemény Masonről

"18 éves és természetesen még ennél is jobb lesz, ha továbbra is jól teszi a dolgát. Imádja a futballt; ő egy született futballista. Már kiskorától az akadémián pallérozódik. Az apja mutatott nekem egy képet kettőnkről, amikor ő még csak hét éves volt, én pedig elvittem a gyerekeimet az akadémia központjába. Már hihetetlenül hosszú ideje a klub kötelékébe tartozik. Mielőtt visszatértem volna a klubhoz, az akadémiai csapat 5-1-re vagy 5-2-re legyőzte a Chelsea-t, emlékeim szerint ő pedig három gólt lőtt azon a meccsen. Láttam a meccset videóról és már akkor látszott, hogy neki mi sem természetesebb a gólszerzésnél. Most már jobb játékosokkal játszik és élvezi a játékot. Tudja, mi az, amit elvárunk tőle és mi hiszünk benne."

 

Fejlődő Pogba

"Továbbra is élő szerződésünk van Paullal és már számtalanszor elmondtam, hogy szerintem ő egy fantasztikus játékos, ember és a világ egyik legjobb középpályása. Szerintem bizonyította, hogy egyre jobb és jobb - sokáig volt sérült, szóval ez valahol természetes. Látható, hogy élvezi a játékot és jól érzi magát. Ez a csapat már teljesen más, mint amelyben a sérülése előtt játszott. Koncentrált és jó a hozzáállása. Messze jobb így az öltözőben lenni."

 

Üzenet a játékosoknak

"Csak a következő feladatra szabad koncentrálni. Nem szabad hinni a minket körülvevő felhajtásnak és a kritikáknak sem. Csak végezzétek a munkátokat: menjetek haza, regenerálódjatok, holnap gyertek edzésre és újra regenerálódjatok hétfőre - nehéz feladatunk lesz a Southampton ellen, amely valószínűleg a legtöbbet futó csapat a Premier League-ben. Ha van olyan dolog, amelyet nem szeretnék látni, akkor az az, hogy a csapatomat lefutják."

 

Premier League rekord

"Legalább öt gólos különbséggel kellett volna legyőznünk őket! A statisztikák megleptek, de szerintem sokkal több gólt kellett volna szereznünk. Továbbra is sikerült kapott gól nélkül lehozni a meccseinket, amely nagyszerű és szerintem a másik oldalon még többel terhelhettük volna meg az ő kapujukat."

 

Gólkülönbség

"Szerintem sokkal, de sokkal több gólt is szerezhettünk volna, amellett hogy nem kapunk gólt. Természetesen minden egyes mérkőzésnek úgy vágunk neki, hogy győzni akarunk. Ha 1-0-ra, 2-0-ra, vagy 3-0-ra sikerült, nem számít, amíg a pontokat tudjuk gyűjtögetni. De remélhetőleg a végelszámolásban nem lesz döntő jelentősége a gólaránynak, mert akkor az elmúlt két mérkőzésünkön összesen 10 góllal kellett volna többet szereznünk."

 

Hektikus menetrend

"Nem könnyű - mérkőzés mérkőzést követ, úgyhogy a pályán és azon kívül is megfelelően kell tennünk a dolgunkat. Most regenerálódás következik, mert hétfőn már újra játszani fogunk."

 

 

Martial a pályán akart maradni

"Anthony egyre jobb és jobb erőnléti állapotba kerül és akár végig is játszhatta volna a meccset, illetve minden meccsen kezdő is lehet. Amiatt sokkal jobban aggódnék, ha le akart volna jönni a pályáról. Mindenki része akar lenni a csapatnak, ott lenni a pályán, ő pedig nagy energiákat mozgósít minden meccsen ennek érdekében, szóval ez rendben van. Nagyszerű dolog számomra, hogy minden egyes mérkőzésen kezdőként számíthatok rá."

 

Jövőbeli kilátások a bajnoki címre

"Biztos vagyok benne, hogy a Manchester Uniteddel újra kihívóként lehet számolni és megint bajnok lesz. Hogy mi történik, az múlik minden egyes itt lévő emberen és hogy a folyamatok milyen gyorsan játszódnak le. Egyértelműen fejlődni és előrébb tudtunk lépni csapatként és emlékeznünk kell arra, hogy milyen hosszú utat jártunk be egy szezon alatt. Vegyük és fogadjuk meg Paul [Pogba] szavait az öltözőben és minden egyes napon követeljünk maximumot egymástól."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!