Keane: Meglesz a top 4

A United legendája dicsérő szavakkal illette Solskjaer alakulatát a Villa elleni meccs után.


A Vörös Ördögök át tudták menteni a kényszerszünetet megelőző pazar formájukat, így az újraindulást követően továbbra is szárnyal a csapat, immáron 17 tétmérkőzés óta nem talált legyőzőre.

 

A United lett a Premier League történetének első együttese, amely képes volt sorozatban 4 találkozót minimum 3 góllal megnyerni, amit legutóbb a Liverpoolnak sikerült elérnie az angol első osztályban 1987-ben.

 

Roy Keane-t, aki 7-szer emelhette magasba a PL trófeáját, lenyűgözte a gárda eddig mutatott teljesítménye, és úgy véli, Solskjaer legénysége felül tudja múlni vetélytársait a Bajnokok Ligájáért folyó versenyfutásban.

 

A Manchester United korábbi kapitánya szerint a keret eltökélt, hogy az FA-kupában és az Európa-ligában is a végsőkig meneteljen.

 

 

"Már a vírus előtt is remek formát mutattak" – mondta az egykori ír labdarúgó.

 

"Úgy tűnik, az új igazolások könnyen be tudtak illeszkedni. Paul is visszatért, Fernandes pedig hatalmas erősítést jelent."

 

"Lendületbe jöttek. Azt nem lehet vitatni, hogy a City és a Liverpool előrébb jár, de néhány hónappal ezelőtt gondolni sem mertük volna, hogy elkaphatják a fiúk a Leicester City-t, mivel hatalmas volt a differencia a két klub között."

 

"Szerintem minden esélyük megvan, hogy a Rókákat és a Chelsea-t is megelőzzék. Az eredményes foci és az elhatározás megvan, emellett a kupákra is fáj a játékosok foga."

 

"Elégedettek lehetnek az Old Traffordon, visszanyerték a régóta várt lendületüket, amit már csak fent kellene tartaniuk" – tette hozzá Roy.

 

"A szurkolók tehetséges fiatal támadógépezetet akarnak látni a pályán, ez az, ami felrázza őket. Biztosan nagyon izgatottak mostanság."

 

"Erről szól a United, az élvezetes, gólra törő játékról."


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!