Ole: Egyelőre még nem nyertünk trófeákat

A menedzser örül a látott formának, de szeretne kézzel fogható sikereket.


A szurkolók számára ismerős arc foglalhatta el Jose Mourinho helyét a Vörös Ördögök kispadján 2018 decemberében.

 

A United 1999-es triplázásában aktívan közreműködő egykori csatár 3 éves szerződést kapott, miután ideiglenes menedzserként kivívta a vezetőség bizalmát.

 

A futballvilág egyik legnehezebb feladatát vállalta el a norvég, ami sok teszt elé állította már, de miután mostanság kiemelkedően teljesít a csapat, újra megnőttek az elvárások az Old Traffordon.

 

"Természetesen boldogok vagyunk, hogy jönnek az eredmények, és látszik, milyen irányba fejlődik a játékunk. Fel kell használnunk ezt a jó formát, hogy elérhessük a céljainkat, mivel eddig még nem nyertünk semmit" – mondta Ole.

 

"Egyelőre nincs a kezünkben trófea, viszont a siker fokmérője a vitrinben lévő kupák száma..."

 

"Az élet nem mindig hoz fair eredményeket, néha nem úgy sülnek el a dolgok a futballban, ahogy azt az ember kiérdemelné a teljesítménye alapján, de ha tesszük a dolgunkat, és napról napra fejlődünk, akkor a végén remélhetőleg összejöhet a diadal."

 

 

Solskjaerban bíznak a klub első emberei, hogy irányítása alatt újra régi fényében csilloghat majd a 13-szoros Premier League-győztes.

 

A türelem egy olyan faktor, amit a modern futball edzői általában nem kapnak meg, Ole azonban örömmel fogadja, hogy az együttes hosszú távú tervekben gondolkozik.

 

"Túl vagyunk néhány nehezebb időszakon, főleg az októberi gyenge perióduson, a klubnál hittek az elképzeléseinkben, és remekül együtt tudtunk működni" – tette hozzá a szakember.

 

"Szabadon tehettük a dolgunkat, tisztában voltak az ambícióinkkal, hogy milyen alapokra szeretnénk helyezni a csapatot, amivel feljebb léphetünk a tabellán."

 

Egy esetleges mai hazai győzelemmel a United a 3. helyre ugrana a bajnokságban, az FA-kupában és az Európa-ligában pedig továbbra is megvan az esélye az idei szezon megkoronázására.


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!