Solskjaer reakciója a Southampton elleni döntetlenre

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer annak szükségességét hangsúlyozta, hogy pozitívan kell reagálniuk a Southampton elleni utolsó pillanatban bekapott gólra, és az azzal kialakult döntetlenre.


Frusztráló nem nyerni

"Igen, frusztráló, de ez is a játék része. Számtalanszor fordult elő olyan, hogy az utolsó pillanatban nyertünk meg egy mérkőzést, ez pedig most egy újabb erőpróba a fiúk számára a mentalitásuk tekintetében. Képesek leszünk túllendülni ezen és pozitív hozzáállással készen állni csütörtökre? Sokan elmondták már, hogy fantasztikus sorozatban vagyunk, olyankor pedig nem ülhetsz le és sajnálhatod magadat, amikor egy kicsit nem úgy alakulnak a dolgok ahogyan tervezted."

 

A Szentek hozták az alapjátékukat

"Valószínűleg nem érdemeltük meg a három pontot. Ugyanis a Southampton egy jó csapat és megérdemelték, hogy ne üres kézzel távozzanak erről a mérkőzésről. Jól játszottak. Fizikálisan nagyon jól felkészített, erőnlétileg topon lévő csapat. Csak futnak és futnak, folyamatosan nyomás alá helyeznek, mi pedig soha nem tudtuk megtalálni a ritmust a passzjátékunkban, különösen 2-1 után. Lehet jobban játszani, de helyzeteket dolgoztunk ki és időnként fantasztikus futballal rukkoltunk elő. Anthony-nak [Martial] két hatalmas, saját maga számára kidolgozott helyzete volt, a két gól pedig nagyszerű volt."

 

El kell döntenünk a nyitott kérdéseket

"Ha két gólos előnyöd van, akkor az egy teljesen más játékot eredményez. De mi szereztünk két fantasztikus gólt, Anthony pedig szerintem igazán kimagasló teljesítményt nyújtott, világklasszis. Különösen a második gól. Így akarunk futballozni. Gyorsan, villámléptekkel át az egész pályán, aztán pedig egy nagyon jó befejezés."

 

 

Féktelen belépő Masonnal szemben

"Tudom, hogy az én bokám ezt [Oriol Romeu belépője] nem bírta volna ki. Csúnya volt, de már eleget beszéltünk a VAR-ról."

 

Nem lehet kihagyott lehetőség

"Ilyen a futball. Ezek a kulcspillanatok. Minden futball mérkőzésen vannak kulcsmomentumok, ezen pedig ez volt az. Fel fogjuk dolgozni és már csütörtökre és a Selhurst Parkra koncentrálunk. A fókuszunk már arra terelődik. Ma még az aktuális történések és a csalódottság lesz a fejünkben, de holnaptól mindenki már a Crystal Palace meccsre figyel."

 

Meg kellett volna ragadnunk az alkalmat?

"Igen, de a világ nem teljesen így működik. Majd kiderül, hogy mi lesz a végén. Nagyszerű sorozatban vagyunk, pontok tekintetében utolértük a Leicestert, szóval csak rajtunk múlik minden."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!