Solskjaer: Helyrehozzuk

Habár a United nem élt a kínálkozó lehetőséggel, Olénak nincs kifogása a hozzáállás terén.


A veretlenségi sorozatát tartja a klub, azonban a késői kapott gól, valamint az elszalasztott dobogós hely miatt főhet a feje az együttesnek.

 

Solskjaer úgy véli, a játékosok tanultak abból, hogy nem zárták le időben a mérkőzést, illetve ösztönzőleg hathat rájuk az elkövetett hiba a következő lépcsőfokok megugrásához.

 

 

"Azt kell mondanom, a srácok mentalitása kitűnő" – kezdte a norvég. "Volt néhány kudarcunk a szezon folyamán, a mostanira is egyfajta próbatételként fogunk tekinti. Biztos vagyok benne, továbbra is mindenki ott lesz fejben a maradék meccseken."

 

"Csalódott vagyok persze, szinte az utolsó labdaérintésből szerezték az egyenlítő találatot, és két pontot elvesztettünk, de az ilyet is szükséges megélni, ahogy a sikereket is."

 

"A futballban bármi előfordulhat, de remélhetőleg, megtanultuk a leckét. Rendben leszünk, és helyre fogjuk hozni, nagyon bízom benne."

 

A menedzser visszautasítja, hogy megremegett volna a játékosok lába, miután rajtuk volt a győzelmi kényszer a Chelsea botlása miatt.

 

"Abszolút nincs erről szó" – felelte Ole. "Nem hiszem, hogy bármelyikük is azon gondolkodott volna, milyen eredményt értek el a hétvégén a londoniak. Biztosan nem fordult ez elő. A történtek a foci mindennapos részei."

 

"Oda-visszavágós rendszer, 38 forduló, a vége világosan tükrözi majd, ki, melyik pozíciót érdemli meg az egész éves teljesítménye alapján."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!