Solskjaer: Nem fair a menetrend

A Unitedre a következő 11 napban 4 mérkőzés vár.


Míg a Chelsea számára a vasárnapi Wembley-ben megrendezendő FA-kupa elődöntő előtt 4 nap felkészülési idő jut, addig a Vörös Ördögök mindössze 2 napot pihenhetnek. A menedzser nemtetszését fejezte ki ez ügyben.

 

"Természetesen van egy kis aggodalmunk ezzel kapcsolatban, mivel nekik 48 órával több áll rendelkezésükre pihenni és regenerálódni, mint nekünk, ami semmiképpen sem ideális" – mondta Ole.

 

"Előzetesen fair menetrendről volt szó, ez viszont nem az. De most a Palace elleni meccsre kell fókuszálnunk, amit meg kell nyernünk, aztán rövid idő alatt összekapni a srácokat."

 

A hektikus menetrend ellenére Solskjaer bízik csapata fizikai állapotában, hogy sikerülni fog egy utolsó nekifutással beverekedniük magukat a top 4-be.

 

 

"A következő két hét nagyon mozgalmas lesz, de fitnek látom a keretet – évek óta nem voltak ilyen kirobbanó állapotban a finisben, ebben biztos vagyok" – magyarázta a norvég.

 

"A tavalyi szezon végén úgy éreztük, nem volt eléggé felkészítve az együttes, sokan bajlódtak sérülésekkel is, ez idén nem fordult elő."

 

"Nem lesz probléma, de 24 és 48 óra is nagy különbség a bajnokság ezen szakaszán, szóval nincs a legnagyobb szerencsénk, de pókerarcot kell felvennünk, és ügyesen bánni a lapjainkkal."

 

Solskjaer elmondása szerint Pogba játéka kérdéses a Selhurst Parkban, mivel hosszú sérülés után tért vissza, így állapota nem biztos, hogy megengedi az ilyen sűrű ütemezésű fellépéseket.


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!