Solskjaer reakciója a Palace legyőzésére

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer szerint játékosainak "mosolyogniuk kell", miután ráfordultak a Premier League utolsó két fordulójára, a Bajnokok Ligája kvalifikáció kivívása pedig a saját kezükben van.


Hozzuk ki a legtöbbet a lehetőségeinkből!

"Igen, mosolyognunk kell és úgy kell nekivágnunk az utolsó hétnek, hogy 'kiérdemeltük a jogot erre'. Januárban még senki sem gondolta volna azt, hogy harcban lehetünk a top négy helyekért, az újrakezdés óta azonban fantasztikusan teljesítünk, úgyhogy van okunk a mosolyra és élveznünk kell ezeket a meccseket. Ezek a mérkőzések számítanak, erről szól a Man United. Feljebb kell csavarni a teljesítményünket és meg kell mutatnunk a valódi személyiségünket."

 

Végig nyomás alatt tartottak minket

"Valóban, nem számítottunk másra egy olyan csapattól, amelynek ennyire jó edzője van, szervezett és tele van egyénileg is kiváló játékosokkal, akik szabadon játszhatnak. Ez a mérkőzés lehetőséget nyújtott számukra arra, hogy megmutathassák magukat és bizonyíthassanak a Man United ellen és nehézzé is tették a dolgunkat. De bizonyos pillanatokban, időszakokban mi is fantasztikus futballal tudtunk előrukkolni. Bátran védekeztünk, de szükség is volt rá. David [De Gea] szerintem ismét bizonyította, hogy miért ő áll a kapunkban."

 

Rashford és Martial tündöklése

"Élvezet volt nézni Marcus és Anthony találatait. Nagyszerű gólok voltak és mi tudjuk azt, hogy erre bármelyik pillanatban képesek. Izgalmas nézni, edzeni őket, de azt még jobb látni, egyre jobbak és jobbak akarnak lenni és jobban szeretnének teljesíteni - szóval ez kiváló. Helyzeteket dolgoztunk ki és ezekből kellő mennyiségűt értékesíteni is tudtunk. Végig hajtottuk a meccset, látható volt az utolsó percekben is, hogy erősebbek és fittebbek vagyunk. Az utolsó 20-25 perc sikerült számunkra a legjobban - azt megelőzően időbe telt, mire megtaláltuk a ritmusunkat, de nagyon boldog vagyok."

 

 

A VAR ítéletei helyesek voltak

"Egyszer azt is elmondhatjuk, hogy dolgoztak és természetesen ha csak centikkel vagy lesen, akkor is lesen vagy. Szerencsénk volt. Szerintem Victor elérte a labdát [a Wilfried Zaha-val kapcsolatos büntetőgyanús esetnél], úgyhogy rendben vagyunk. Láttam [a monitoron], hogy Victor labdához ért. Először azt érte el. Nem volt egyszerű döntés, valószínűleg hasonló történt Anthony-val a másik oldalon, szóval nem tudom, de én azt nem láttam megfelelően, így nem gondolom, hogy tizenegyest érdemelt volna."

 

A vége igazolta a szándékunkat

"Kötelező győzelem volt ez számunkra, de emellett a saját teljesítményünkre is oda kellett figyelnünk. A jó produkció mindig magával hozza a kívánt eredményt is, de ma az eredmény valószínűleg jobb volt, mint a teljesítményünk. Időnként vissza kellett állnunk és jól kellett védekeznünk, és futni is rengeteget kellett - de mi meg is tettük. Azt kell hogy mondjam, nagyszerű volt látni, hogy Timothy több, mint 100 percet a pályán tudott tölteni. 16 hónapja nem játszhatott és nagyon elégedett vagyok vele."

 

72 órán belül újra bevetésen

"Rendben leszünk [vasárnap a Chelsea ellen]. Erről szól ez az időszak, a fiúk pedig képesek lesznek regenerálódni. Egy elődöntő a Wembley-ben olyan esemény, amely mindenkinek plusz energiát fog adni."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Chelsea - Manchester United

FA-kupa elődöntő, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!