Számok a Palace-meccs után

David de Gea például újabb rekordot állított be.


A nehezen kivívott 3 pont számos pozitív tényezőt rejt magában:

 

De Gea beérte Schmeichelt

A spanyol a 311. Premier League mérkőzésén 112. alkalommal őrizte meg kapuját a góltól, így beállította a Dán Óriás 1999-es rekordját. A legendás portás 59 találkozóval hamarabb érte el ezt a csúcsot, azonban De Gea a csúcsbeállításhoz mérten fantasztikus produkcióval tartotta nullán a Palace-t, miután Milivojevic, illetve Ayew próbálkozásait is nagyszerűen hárította.

 

A Vörös Ördögök tovább menetelnek

Solskjaer csapata most már 19 tétmeccs óta nem talált legyőzőre, mióta januárban a Burnley ellen hazai pályán megégtek. Ez a legjobb sorozat, mióta egy 29-es veretlenségi szériát 2010 novemberében a West Ham állított meg a Ligakupában.

 

Tim visszatért

Fosu-Mensah 2017 májusában szerepelt utoljára a United színeiben – 3 év és 56 nap után. Csak Pogba (4 év és 154 nap), valamint Will Keane (4 év és 44 nap) esetében telt el hosszabb idő 2 manchesteri Premier League-es fellépés között.

 

Rashford formában

Marcus 29 bajnokin 17 gólnál jár, ez pontosan annyi, amennyit az utóbbi 2 idényében 68 fellépésen hozott össze.

 

 

A nagyszerű páros

Rashford és Martial ugyanannyi találatot számlál, mint Ibrahimovic (2016/17) és Rooney (2013/14), akik Sir Alex Ferguson távozása óta (2012/13) a legtermékenyebbek voltak.

 

Anto az élen

Martial minden frontot figyelembe véve 12-szer zörgette meg az ellenfelek hálóját a kényszerszünet által megszakított 2020-as évben. Ez több mint bármely PL-játékos gólmennyisége.

 

A VAR nagy segítség

Immáron 7 United ellen szerzett találatot vettek el az ellenfelektől a VAR közreműködésével a PL-be való bevezetésének első évében. A Southampton és a Brighton mellett a United kapta a legtöbb technikai segítséget.

 

Idegenbeli menetelés

Solskjaerék egymást követő 3. meccsüket nyerték meg vendégként, legutóbb ilyen remek teljesítményt a 6 győzelmet hozó, 2019 márciusában az Arsenal által megszakított sorozat jelentett.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!