Ole véleménye a vereségről

Amióta újraindult a szezon, Ole Gunnar Solskjaer először ízlelte meg, milyen a vereség. A Manchester United 3-1-re kikapott a Chelsea-től az FA-kupa elődöntőjében, ami után a menedzser azt tervezi, ez legyen az utolsó vereség, ugyanis két, nagyon fontos bajnoki vár a csapatra.


A norvég szakember 1999-ben elnyerte az FA-kupát játékosként, de még várnia kell, hogy ugyanezt megtegye menedzserként is, csapata ugyanis búcsúzni kényszerült vasárnap este a sorozattól.

 

GONDOLATOK A TELJESÍTMÉNYRŐL

"Természetesen ha kikapsz, nagyon csalódott vagy. Olyan első félidőt kaptunk, amilyenre számítottunk, két csapatot, melyek nagyon jól ismerik a másikat. Kicsit egymásra vártunk, nem igazán történt semmi egészen a hosszú kényszerszünetig és a góljukig. Természetesen nagyon kiábrándító 1-0-s hátránnyal öltözőbe menni. Próbáltunk változtatni, pozitívan változtatni, de nem működött."

 

NAGY MECCSEKEN MUSZÁJ JOBBAN TELJESÍTENI

"Mindent meg akarsz nyerni és most nagyon csalódottak vagyunk az öltözőben, de jobban kell játszanunk nagy meccseken, amikor is igazán számít. Tudjuk ezt, készen kell állnunk a következő nagy meccsekre. Lesz kettő is a következő öt napban."

 

BAILLY CSAPÁSA

"Reméljük, hogy Eric rendben lesz. Beszakadt a fejbőre. Nagyon komoly pillanat volt, amikor ő és Harry lent voltak a gyepen. Nyilván a hosszú kényszerpihenő komoly próba volt, amit nem jól kezeltünk, hiszen elvesztettük a koncentrációnkat és a szünet előtt gólt kaptunk, ami nagyon nagy csalódás. Ez hatalmas hatással volt a mérkőzésre."

 

MAGUIRE ÁLLAPOTA

"Harry jól van. A szeme mellett felrepedt a bőr, de rendben lesz."

 

A CSAPAT KIVÁLASZTÁSA

"Olyan csapatot küldtünk pályára, melyről azt gondoltuk, a lehető legjobb esélyt adja nekünk, hogy továbblépjünk a kupában és közben készen álljunk szerdára. Ma ez nem működött. Eric miatt változtatni kellett, de szerdára rendben leszünk."

 

DE GEA TELJESÍTMÉNYE

"Mindenkinek teljesítenie kell, minden alkalommal, amikor játszunk, mindenki számára ott az esély, hogy megmutassa helye van a csapatban. David tudja, hogy a második gól előtti lövést fognia kellett volna, de most ez így történt. Tovább kell lépnünk és szerdára kell tekintenünk. Egy kapusnak nagyon nehéz javítania a hibáját, de volt 2-3 fantasztikus hárítása utána. Egy mezőnyjátékosnak könnyebb dolga van ebből a szempontból, ám David a meccs többi részében összehozott néhány remek védést. De tudja, hogy azt a lövést hárítania kellett volna."

 

 

 

WILLIAMS DICSÉRETE

"Láttad Brandont és azt a karaktert, amivel rendelkezik. Ő adta el a labdát Mountnak [ami után a második gól született], ami után érezte felelősségét, de a félidő további részében kiemelkedően játszott. A srác egy ideje nem játszott, gondjai voltak a szemével, de nagyszerű karaktere és személyisége volt, csak ment tovább előre."

 

TANULNI A VERESÉGBŐL

"Mit kell tanulnunk ebből? Sok dolog van, amit meg kell tanulnunk csapatként, de tanulni akarunk, fejlődni akarunk. Ez a csapat ma nem volt önbizalommal telve, de meglátjuk, milyen lesz a reakció szerdán."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!