Bruno: Itt az idő, hogy harcoljunk a céljainkért

A Manchester United talizmánja, Bruno Fernandes erős és pozitív üzenetet küldött a szurkolóknak, miután a csapat vasárnap csalódást keltő vereséget szenvedett az FA-kupa elődöntőjében.


Ole Gunnar Solskjaer csapata 3-1-es vereséget szenvedett a Chelsea ellen, amelynek jelentősen több, 48 órás felkészülési ideje volt a találkozó előtt. A portugál varázsló a teljes mérkőzést végigjátszotta a Wembley-ben.

 

Fernandes a meccs nagy részében a figyelem középpontjában volt, számtalanszor szabálytalankodtak vele szemben a Chelsea játékosai, különösen az első félidőben, amikor több csúnya rúgást is kapott a lábára, de legérzékenyebb testrésze is megszenvedett egyszer.

 

A Sportingtól januárban érkezett labdarúgó 9. gólját érte el a Vörös Ördögök színeiben, mikor a Martial által kiharcolt büntetőt értékesíteni tudta.

 

Ez csupán a szépítésre volt elég, így a vasárnapi vereség megszakította a United 19 mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozatát, és ezzel az FA-kupa megnyerésének lehetősége is odaveszett.

 

 

Fernandes természetesen elégedetlen, 2,4 millió Instagram követőjének adott üzenetében a szolidaritás szükségességét hangsúlyozta.

 

"Ezelőtt sem voltunk a legjobbak, de most sem vagyunk gyengék" - mondta Bruno hivatalos fiókján keresztül.

 

"Nagyon szomorúak vagyunk az eredmény miatt, és hogy kiestünk az FA-kupából, amiben pedig reménykedtünk. Itt az ideje, hogy összegyűjtsük erőinket, hogy tovább küzdjünk a célunkért a Premier League-ben."

 

Az United szerdán este az Old Traffordon lép fel a West Ham ellen, egy győzelem a tabella negyedik helyére emelné Solskjaer csapatát.

 

Fontos megjegyezni, hogy egy Kalapácsosok elleni diadal hárompontos előnyt teremtene a negyedik helyen álló riválissal, a Leicester City-vel szemben.

 

A Rókáknak azonban még ebben az esetben is lenne alkalmuk visszaszerezni a negyedik pozíciót a szezon utolsó mérkőzésén, mikor a Unitedet fogadják.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!