Ole: Jól reagáltak a játékosok a bekapott gólra

A norvég elégedett volt csapatával, miután hátrányból fontos pontot mentettek a West Ham ellen.


A Vörös Ördögök az első félidő végén mínusz eggyel mentek az öltözőbe, miután Michail Antonio a hosszabbításban tizenegyesből vette be De Gea kapuját, azonban a fordulást követő 6. percben máris megérkezett a válasz. Greenwood és Martial nagyszerűen kombinált, majd az angol a rövid sarokba bombázott.

 

Habár a győztes találatot nem sikerült bevinni, a United így is kecsegtető pozícióból várhatja a 38. játéknapot.

 

Solskjaer a MUTV-nek nyilatkozott…

 

A matek

"A félidei állás közel sem az az eredmény volt, amit ki szerettünk volna hozni ebből a mérkőzésből. Egy döntetlenre vagy 1-2 gólos győzelemre számítottunk, tehát szükség volt rá, hogy összekapjuk magunkat a második játékrészre. Úgy nem lehet belemenni egy csatába, hogy azt gondoljuk, úgyis rúgunk 3-4 gólt, és ezzel egy könnyed forgatókönyvet hagyunk magunknak a mindent eldöntő vasárnapi rangadóra."

 

Határozott fellépés

"Jól reagáltak a srácok a félidőben. Úgy kellett kifutnunk a pályára, hogy a bekapott gól ellenére hiszünk magunkban. Ez egy újabb előrelépés volt, egy újabb alkalom, mikor vissza tudtunk jönni. A Bournemouth, a Southampton és most Moyes együttese ellen is ebbe a helyzetbe kerültünk."

 

 

Mason Greenwood

"Remélhetőleg, lesz még néhány fellépésünk a szezonban, biztos vagyok benne, ez esetben tovább szórja majd a gólokat. Amikor a tizenhatos körül, vagy azon belül mozog, nagy a valószínűsége, hogy kapura fogja tűzni a labdát. Egyet Ogbonna blokkolt, egy pedig a hálóban landolt. A mi dolgunk annyi, hogy figyeljünk rá, és megadjuk a lehetőséget számára."

 

"Ha Mason jól alszik vagy sokáig marad fent edzés előtt, mert a PlayStationjén játszik [nevet], az meglátszik azon, mennyire tisztán tudja eltalálni a labdát másnap. A West Ham elleni góljához hasonlót időről időre képes megismételni. Kivételes befejező, nem vagyunk meglepődve, hogy szórja a gólokat."

 

Készen állva a megmérettetésre

"Úgy fogom fel, hogy eddig csak elődöntőket játszottunk, de ez most egy döntő lesz, megküzdöttünk ezért a lehetőségért. A Leicester-meccsre hegyeztük ki a döntést."

 

Hajsza a top 4-ért

"A kényszerszünetből visszatérve mindent megtettünk, hogy növeljük a gólkülönbségünket, és gyarapítsuk pontjaink számát. Az elvégzett munka és az eredmények csodálatosak voltak. A Soton ellen az utolsó pillanatokban kaptunk gólt, a Kalapácsosok az első 45 perc ráadásában szerezték meg a vezetést, de így is remek lehetőséghez jutottunk az utolsó körhöz érkezve."

 

De Gea összeszedte magát

"Bíztam benne, hogy David 100%-osan tud összpontosítani. A hétvégi vereség miatt csalódottak voltunk, de minden elveszített összecsapás után a lehető leghamarabb újra a pályán akarunk lenni, David ugyanígy van ezzel. Ezen a napon megmutatta, rögtön képes odatenni magát egy balul elsült találkozóval a háta mögött is."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!