Fergie rotálni fog

Sir Alex Ferguson fel fogja frissíteni csapatát a szerdai BL összecsapásra, felkészülve a vasárnapi, Chelsea elleni mérkõzésre.


A Vörös Ördögök még mindig remek helyzetben vannak mindkét fronton, még úgy is, hogy 1-0 arányú vereséget szenvedtek az Arsenal ellen a mai napon.

Kétgólos elõny a Schalke ellen, valamint három pontos vezetés a bajnokságban azt jelenti, a United két pozitív eredménnyel az erõdnek számító Old Traffordban sokat segíthet a Vörös Ördögöknek, a menedzsernek pedig minden tapasztalata megvan a szezon ezen szakaszához, amihez kétség sem fér.

 


"Szerdán a Bajnokok Ligája elõdöntõjének második mérkõzése, majd vasárnap a Chelsea elleni bajnoki" - kezdte Ferguson az MUTV-nek. "Mindkettõ hatalmas meccs lesz."

"Átszervezzük magunkat és felfrissülünk. Szerdára néhány változtatást fogok eszközölni."

"Paul Scholes is visszatérhet. Dimitar Berbatov, Michael Owen, friss játékosok. Meg kell tennünk ezt, de a tapasztalt játékosokat minden bizonnyal megtartjuk hátul. Rendben leszünk."

"Jó helyzetben vagyunk, a szezon elején jobbat sem nagyon lehetett volna kívánni a végjátékra. Bent vagyunk a BL elõdöntõjében és két góllal vezetünk a második mérkõzés elõtt, azonos gólarányunk van a Chelsea-vel és hazai pályán várjuk õket."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!