Korai csapathírek a LASK elleni meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer nagy valószínűséggel a mostanában megszokotthoz képest több változást eszközöl majd az osztrákok elleni visszavágón.


A március 12-én Linzben megrendezett összecsapás után, 5-0-s előnnyel fogadhatja a Manchester United a LASK gárdáját.

 

Az Európa-liga eddig is nagyszerű rotációs lehetőséget biztosított Ole számára, Sergio Romero számos találkozón védett, valamint Lee Grant is lehetőséghez jutott egyszer az Astana ellen.

 

Juan Mata, Daniel James, Andreas Pereira és Odion Ighalo is betalált Ausztriában, akik minden bizonnyal az Old Traffordon is ott lesznek a kezdőben.

 

Eric Bailly az FA-kupa elődöntőjében elszenvedett fejsérüléséből felépült, de Luke Shaw, Axel Tuanzebe és Phil Jones továbbra sem bevethetőek.

 

A fiatalok közül Teden Mengi, Ethan Laird, James Garner és Tahith Chong az első kerettel edzett, közülük Solskjaer többeket is újra bedobhat majd.

 

Mengi egyelőre még vár debütálására, a Kazahsztánban játszott felforgatott együttesben csak a kispadon foglalhatott helyet.

 

 

A LASK hírei

Az odavágó óta sok minden történt a vendégekkel. Az osztrák Bundesliga 4. pozíciójában végeztek azután, hogy 12 pontos levonásban részesültek a koronavírussal összefüggő biztonsági előírások megszegése miatt, illetve 7-szer is vesztesen hagyták el a gyepet az alapszakaszt követő play-offban. A klub edzőváltáson is átesett, Valerien Ismael helyére a korábban az osztrák női válogatottat irányító Dominik Thalhammer ült le.

 

A LASK a legutóbbi 3 idegenben vívott EL-meccsén veretlen. Manchesteri fellépésük 2 nap híján 1 éves évfordulója lesz annak, hogy tavaly megkezdték menetelésüket a nemzetközi színtéren a Bajnokok Ligája selejtezőjében a Basel ellen.

 

Ole sajtótájékoztatója

A menedzser feltehetően bővebb információkkal szolgál a mérkőzéssel kapcsolatos terveiről a ma délutáni tájékoztatóján.

 

A továbbjutó az Istanbul Basaksehir-Köbenhavn meccs győztesével találkozik a legjobb 8 között jövő hét hétfőn Kölnben, amikor is Németországban folytatódnak a második számú kupaporond küzdelmei.

 

Miután a United a Premier League-ben a dobogó harmadik fokán végzett, következő évi BL-indulása biztosított, az EL ebből a szempontból tehát nem jelent plusz terhet a játékosokra nézve. Azonban a csapat motivált, hogy megismételje e sorozatban elért 2017-es sikerét.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!