Változások az Európa-liga keretben

A Manchester United véglegesítette frissített, 30 fős keretét a szerda esti, hazai LASK elleni Európa-liga nyolcaddöntő visszavágóra.


Ole Gunnar Solskjaer az osztrák csapat elleni visszavágó előtt egy nappal több változást is eszközölt a Vörös Ördögök nevezési listáján. 

 

Phil Jones továbbra is a nevezettek között van, annak ellenére, hogy az újrakezdés óta egyetlen egyszer sem volt bevethető sérülés miatt, Luke Shaw és Axel Tuanzebe, aki várhatóan az egész szezon hátralévő részét kénytelen lesz kihagyni, viszont kikerült.

 

Az akadémiai csapat kapitánya, Teden Mengi 71-es mezszámmal rajta van a listán, miután az elmúlt hetekben már a felnőtt keret tagjaival edzhetett együtt. A középhátvédként bevethető játékos így biztosítékként szolgálhat a védelemben és csatlakozott másik fiatal védőtársához, Ethan Lairdhez, aki már kétszer szóhoz juthatott ebben az idényben az Európa-ligában.

 

 

Az észak-ír válogatott Ethan Galbraith, aki ősszel csereként állhatott be az Astana ellen, is egyike a 11 keretbe nevezett középpályásnak.

 

Bekerült a nevezettek közé Tim Fosu-Mensah is, aki a Premier League szezon végére beverekedte magát a meccsnapi keretekbe is.

 

A TELJES KERET

Kapusok: David De Gea, Sergio Romero, Lee Grant, Nathan Bishop.

Védők: Eric Bailly, Diogo Dalot, Tim Fosu-Mensah, Phil Jones, Ethan Laird, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Teden Mengi, Aaron Wan-Bissaka, Brandon Williams.

Középpályások: Andreas Pereira, Bruno Fernandes, Fred, Ethan Galbraith, James Garner, Daniel James, Jesse Lingard, Juan Mata, Nemanja Matic, Scott McTominay, Paul Pogba.

Támadók: Tahith Chong, Mason Greenwood, Odion Ighalo, Anthony Martial, Marcus Rashford.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!