Haladnak a tárgyalások Sanchez távozása kapcsán

Haladnak a tárgyalások a megállapodás felé azt illetően, hogy Alexis Sanchez ingyen távozzon a Manchester Unitedtől, hogy aztán végleg az Internazionale együtteséhez igazolhasson.


Sanchez 2019 augusztusa óta úgy szerepelt kölcsönben az Internél, hogy a heti 560 ezer fontos fizetése nagy részét még mindig a United fizette.

 

A chilei válogatott játékos bánatpénzt kapna a Unitedtől szerződése megszüntetéséért, amely még további két évig kötné az Old Traffordra. A bánatpénz részletei egyelőre még nem ismertek, de a szerződéséből hátralévő időre szóló bértömeg eléri az 55 millió font körüli összeget.

 

 

Sanchez várhatóan három éves szerződést fog aláírni az Interrel, évi 6.3 millió fontos fizetésért. Az ügy végére a hét folyamán tehetnek pontot, amely értelmében Sanchez még játszhatna az Európa-liga idei kiírásában a milánóiak mezében.

 

Ha létrejön a megállapodás, úgy a United ikonikos 7-es számú meze ismét gazdátlanná válna. Ezt a mezt olyan játékosok viselték korábban, mint George Best, Bryan Robson, Eric Cantona és David Beckham. Ráadásul pontosan ez volt a mezszáma Jadon Sanchonak a Borussia Dortmundban is.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!