Csapathírek a København meccs előtt

A Manchester Unitednél bő keretből lehet válogatni a hétfő esti, FC København elleni Európa-liga negyeddöntő pályára lépő kezdőcsapat tekintetében.


Ole Gunnar Solskjaer megerősítette, hogy Phil Jones, Luke Shaw és Axel Tuanzebe sem tagja a Németországba elutazott keretnek, azonban az ifjú középpályások, James Garner és Ethan Galbraith felfedezhetőek voltak a Manchesterben repülőgépre szállók között.

 

Szóval a norvég menedzsernek meg kell hoznia néhány kulcsfontosságú döntést - mindenekelőtt azt, hogy ki fog a kapuban állni.

 

Sergio Romero kezdett a mérkőzések többségén a második számú európai kupasorozatban, de egyelőre még nem született döntés azt illetően, hogy a LASK elleni győzelmet követően megtarthatja-e a helyét, vagy David de Gea visszatérhet a gólvonalra.

 

"Ez egy eléggé egyértelmű kérdés" - válaszolta Solskjaer, amikor arról kérdezték, ki fog a kapuban kezdeni a dánok ellen.

 

 

"Mivel szerintem én vagyok a legkivételezettebb helyzetű menedzser a világon a kapus poszt tekintetében, annak köszönhetően, hogy ott van nekem Sergio és David is, Dean Henderson is visszatér kölcsönéből. Tehát van három top kapusom, akik közül válogathatok."

 

"Az Európa-liga idei szezonja ismét megmutatta, mennyire fontos Sergio számunkra és számomra. David is folyamatosan jól teljesített, úgyhogy majd meglátjuk, hogy mi lesz a döntés a szezon hátralévő részére. Ez nehéz, persze hogy az, de ezzel együtt egy kellemes probléma is."

 

Henderson, aki kölcsönben a Sheffield Unitednél szerepelt, nem tagja a jelenleg Kölnben készülő keretnek.

 

Solskjaer mellett Brandon Williams foglalt helyet a hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatón, Luke Shaw hiányában ő pedig olyan játékosnak tűnik, akinek kezdőcsapatbeli helye garantált a védelemben.

 

A kezdőcsapat többi tagját illetően még vannak kérdőjelek, de ahogy megszokhattuk, Harry Maguire várhatóan kapitányként ismét ott lesz a védelem tengelyében. Paul Pogba és Anthony Martial csereként szálltak be a LASK ellen, míg Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelöf, Nemanja Matic, Bruno Fernandes, Marcus Rashford és Mason Greenwood pihenőt kaptak az osztrákok elleni összecsapásra.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - FC Kobenhavn

Európa-liga negyeddöntő, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!