Azt kaptuk, amit megérdemeltünk

A Manchester United kiválósága úgy érzi az Emirates-ben elszenvedett vereség után, hogy csapata pontosan azt kapta, amit megérdemelt – vagyis semmit.


 „Nem játszottunk méltóan a Manchester Unitedhez, és ha nem úgy játszunk, mint a Manchester United, akkor nem érdemlünk semmit” - mondta a francia klasszis.

 

„Az emberek úgy gondolják, hogy könnyû dolgunk volt a Schalke ellen, de valójában mi tettük könnyûvé azt a meccset a mentalitásunkkal és az agresszív játékstílusunkkal.”

 

„Azt hittük, hogy az Arsenal ellen is könnyû dolgunk lesz, de ezúttal nem megkönnyítettük, hanem megnehezítettük a dolgunkat.”

 

 

Az elmúlt hét találkozóból hatszor a United került ki gyõztesen. Ennek megfelelõen ezúttal is a jól bevált kontrajátékukkal próbálkoztak, abban bízva, hogy elõbb vagy utóbb sikerül az Ágyúsok védelme mögé kerülni.
 

Ezúttal ez a taktika sikertelen volt – ugyanis Ramsey egy cserék utáni koncentrációs gyengeséget kihasználva megszerezte a vezetést. Ám ettõl is nagyobb problémát jelentett a United támadójátékának hiánya.

 

„Nem voltunk elég kemények” – mondta Evra.

 

„Ismerjük az Arsenalt és a játékukat, õk birtokolják a labdát, de nem igazán tudnak mit kezdeni vele.”

 

„Meg kellett volna ölnünk a játékukat és nem arra várni, hogy valahogy összekaparjanak egy gólt.”

 

„Általában, mikor az Emirates-ben játszunk, kreatívabbak vagyunk és sokkal több helyzetet dolgozunk ki, de most a hozzáállásunk nem volt megfelelõ, nem érdemeltünk gyõzelmet…” - fejezte be Pat.

 

premierleague.com

 

 


premierleague.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!