Erik: Ősszel Casemiro nélkül vertük az Arsenalt

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag szerint a Vörös Ördögök tudják, miként győzzék le az Arsenalt Casemiro nélkül, miután a szezon korábbi szakaszában ez már sikerült nekik.


A brazil középpályás a két csapat szezonbeli első, szeptemberi összecsapása előtt két héttel igazolt az Old Traffordra, amelyet a United 3-1-re nyert, ő pedig a cserék közé lett nevezve a listavezető elleni siker alkalmával.

 

80. percben történő becserélésével megtörtént hazai bemutatkozása alkalmával már a későbbi végeredmény volt az állás, most hétvégén azonban a teljes mérkőzést kihagyni kényszerül majd, miután a hétközi, Crystal Palace elleni 1-1-es döntetlen alkalmával begyűjtötte ötödik sárga lapját.

 

Ennek eredményeként a csapat 18-asa vasárnap egy találkozóra szóló eltiltását tölti majd, amely nagy érvágás a United számára a fontos rangadóra való felkészülésben, különösen annak tekintetében, hogy milyen hatással volt a csapatra az elmúlt hónapokban.

 

Jól példázza mindezt, hogy a legutóbbi 12 Premier League mérkőzésen a kezdőcsapat tagja volt, amelyek közül csak egyet vesztettek el.

 

A többször Bajnokok Ligája győztes válogatott játékos eltiltása ellenére Erik ten Hag azonban magabiztos, hogy csapata rendelkezik a szükséges minőséggel és tudással egy jó eredmény eléréséhez Észak-Londonban.

 

"Legutóbbi Casemiro nélkül győztük le az Arsenalt, szóval van arra vonatkozó elképzelésünk, hogy ezt miként valósíthatnánk meg ismét" - kezdte hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján.

 

 

Erre a sajtóeseményre a szerdai, Selhurst Parkban rendezett találkozó lefújását követően került sor, így a holland menedzser nem tudott az olyan hiányzók Arsenal elleni bevethetősége kapcsán friss információval szolgálni, mint Diogo Dalot vagy Anthony Martial.

 

Továbbra is a manchesteriek az egyetlen csapat, amely ebben a szezonban bajnoki mérkőzésen letudta győzni az Ágyúsokat, akik jelenleg egy mérkőzéssel kevesebbet játszva is öt pontos előnnyel vezetnek az őket üldöző City előtt.

 

Ten Hagot nem lepte meg a fővárosiak eddig nyújtott teljesítménye, de elmondása szerint tanítványai minden tőlük telhetőt meg fognak tenni azért, hogy ismét megtörtjék a lendületüket, amely szerinte sikerülhet is nekik, minden sorozatot figyelembe véve 10 mérkőzéses veretlenségi sorozatuk birtokában. 

 

"Egyértelmű, hogy nagyon jó formának örvendenek és szerintem megérdemlik a pozíciót, amelyet jelenleg elfoglalnak."

 

"Egy nagyon jól felépített, kiváló mentalitással és győztes hozzáállással megáldott csapatról van szó és ezért is állnak a bajnoki tabella élén."

 

"Remek sorozatot futnak, de csak rajtunk múlik, hogy ennek a folytatását meg tudjuk-e akadályozni, ezért pedig mindent meg is fogunk tenni."

 

"Abban a pillanatban, amikor legutóbb találkoztunk egymással, már látható volt, hogy a menedzser és az edzői stáb már hosszú ideje dolgozik ezen a csapaton."

 

"Nagyon jó strukturáltság látható a csapatban és szerintem még fejlődtek is a szezon első feléhez képest."

 

"Emellett pedig remek szellemiség uralkodik a keretükben."

 

"Mi tudjuk mit kell tennünk. Nekünk nagyon jól kell játszanunk és jó teljesítmény kell nyújtanunk. Ha ez sikerül, szerintem jó esélyünk van egy kiváló eredmény elérésére."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Arsenal - Manchester United

Premier League, 21. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!