Ole reakciója Lindelöf és Bruno heves szóváltására

Ole Gunnar Solskjaernak nincsen problémája azzal, hogy játékosai kimutatták frusztrációjukat a Sevilla ellen vasárnap elveszített Európa-liga elődöntőn bekapott második góljukat követően.


A Vörös Ördögök már a 9. percben megszerezték a vezetést Kölnben egy Bruno Fernandes által értékesített büntetővel, de a spanyolok a 26. percben kiegyenlítettek Suso révén.

 

Ezt követően a United dominálni tudott a második félidőben és rengeteg helyzetet dolgoztak ki - az egész mérkőzésen 20 kapura tartó lövésük volt - de tapasztaltabb ellenfelük jól tartotta magát és a 78. percben Luuk de Jong révén megszerezték a döntő jelentőségű második góljukat.

 

A gólt követően a televíziós kamerák lencsevégre kapták, amint Victor Lindelöf és Fernandes heves vitába kerültek egymással, míg a többi játékos már a középkezdéshez készülődött.

 

Németországi mérkőzést követő sajtótájékoztatóján természetesen erről az esetről is megkérdezték Solskjaert, aki hamar igyekezett leszögezni, hogy szeretné, ha fiatal keretében mindenkiben hasonló tűz lobogna.

 

"Csalódást keltő volt ilyen gólt kapni, mert éppen kontratámadást vezettünk" - kezdte Ole.

 

"Antho a földre került, azt pedig nem tudom, hogy azért az esetért hogyan nem kapott valamilyen figyelmeztetést a Sevilla játékosa. De a labda játékban maradt, mi azon voltunk, hogy megtartsuk, de nem sikerült."

 

"Talán csalódást jelent egy ilyen gólt bekapni, de én pedig azt akarom, hogy a játékosok számon kérhetőek legyenek és másokat is kérjenek számon. A beadásuk megpattant Brandon [Williams] lábán, így Victor nem tudta kiszámítani azt, hogy a labda éppen előtte fog elsuhanni."

 

"Szóval szerintem az ebből fakadó frusztráció jött ki a fiúkból."

 

 

Fernandes osztotta menedzsere véleményét saját, BT Sportnak adott interjújában is, mert szerinte az ilyen pillanatok természetesek, amikor egy fiatal és sikerre éhes keret ennyire eltökélt abban, hogy sikert érjenek el.

 

"Szerintem ez normális dolog annak tudatában, hogy gólt kaptunk és csak 10 percünk volt hátra ahhoz, hogy kiegyenlítsünk" - tette hozzá a portugál középpályás.

 

"Mindenki dühös volt. Ez nem rólam és Victorról, hanem az egész csapatról szólt. Nem történt semmi köztem és Victor között, ez teljesen normális, a futballban előfordul."

 

"A legfontosabb dolog most, hogy lássuk a saját és a mások hibáit és a következő mérkőzésre próbáljuk meg kijavítani őket."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!