Dean Henderson a Manchester United játékosa maradhat

A bramall lane-i kölcsönjátékát követően Henderson elköszönt a Sheffield Unitedtől: "Egy fontos fejezetként fogok visszagondolni az elmúlt két évre... Hálás vagyok, hogy egy ilyen fantasztikus közösségben volt lehetőségem tanulni és fejlődni."


Dean Henderson és a Manchester United közötti tárgyalássorozat egy új, hosszútávú szerződéssel kapcsolatban előrehaladott státuszban van.

 

Négy hónap szóbeszédet követően egy hosszútávú szerződés kerülhet a 23 éves játékos elé, amivel 100.000 fontot kereshet hetente - ezzel az egyik legjobban fizetett kapussá válva a sportágban.

 

Ez ismét kilátásba helyezi a Henderson és David de Gea közötti küzdelmet a hőn áhított első számú mezért az Old Traffordon a következő szezonban.

 

Szerda délután Henderson búcsúüzenetet osztott meg a Sheffield United szurkolótáborának az Instagramon, amivel lezárta a találgatásokat egy harmadik bramall lane-i szezonnal kapcsolatosan.

 

 

A következőket írta: "Szeretném megköszönni a menedzsernek, a társaimnak, a háttérstábnak és természetesen a szurkolóknak, akik hihetetlenek voltak velem."

 

"Egy fontos fejezetként fogok visszagondolni az elmúlt két évre, és hálás vagyok, hogy egy ilyen fantasztikus közösségben volt lehetőségem tanulni és fejlődni."

 

"Alig várom a következő szakaszt! Még egyszer, köszönök mindent! Aki egyszer a Pengékhez tartozott, mindörökké Penge marad!"

 

 

Egyelőre nem született még döntés azzal kapcsolatban, hogy az angol hálóőr ismét kölcsönbe kerüljön a következő szezonra, vagy kívánsága szerint megküzdjön De Geával a posztért.

 

Több, mint hét Premier League csapat is egyértelművé tette, hogy hajlandóak lennének megszerezni Hendersont a következő szezonra, ha Ole Gunnar Solskjaer úgy dönt, hogy De Geát támogatja.

 

Henderson új rekordszerződése valószínűleg az Old Traffordon fogja őt tartani, jóval tovább, mint De Gea jelenlegi szerződése, ami 2023 júniusában jár le, és egy évvel meghosszabbítható.

 

De Gea csalódást keltő 18 hónapot tudhat maga mögött az Old Traffordon, Henderson új szerződésével kapcsolatos hírek pedig kérdéseket vetnek fel a spanyol hálóőr hosszútávú jövőjével kapcsolatosan a Unitednál.

 

De Gea 375.000 fontot keres hetente, ezzel is egyértelművé téve, hogy az Old Traffordon fog maradni ezen a nyáron.

 

Mindeközben úgy néz ki, hogy Chris Wilder, a Sheffield United menedzsere hamarosan bejelenti a Bournemouth hálóőrének, Aaron Ramsdale-nek a visszavásárlását a Bramall Lane-re egy körülbelül 18.5 millió fontos átigazolás keretében, miután az angol U21-es válogatott játékos szerdán átesik az orvosi vizsgálatokon.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!