Sanchez: Az első Unitedes edzés után vissza akartam térni az Arsenalba

Alexis Sanchez elárulta, már legeslegelső Vörös Ördögként teljesített edzését követően távozni akart a Manchester Unitedtől és visszatérni az Arsenalba.


A korábbi Barcelona játékos 2018 januárjában cserélte az Emirates Stadiumot az Old Traffordra, de a klubnál töltött két szezonja egy szenvedéssel ért fel, így 2019 nyarán az Internazionale együtteséhez került kölcsönben.

 

A 2019/20-as idényben néhol újra régi önmagát idézte a Serie A-ban, amely eredményeként augusztusban véglegesen Milánóba tette át székhelyét.

 

Manchesterben töltött időszakára visszatekintve Instagramján posztolt videójában a 31 éves játékos azt állította, már igen gyorsan kiderült számára, nem fogja jól érezni magát a klubnál és igen negatívan nyilatkozott az ott töltött időszakában tapasztalt csapategységet illetően is.

 

"Számos dolgot felismertem már az első edzés után. Hazamentem és megkérdeztem a családomat, illetve a menedzseremet, hogy fel lehetne-e bontani a szerződésemet annak érdekében, hogy visszatérhessek az Arsenalba, mert valami nincs rendben számomra, de addigra már mindent aláírtam" - kezdte Sanchez.

 

 

"Teltek a hónapok, de én még mindig ugyanazt éreztem. Abban az időszakban nem alkottunk egységet csapatként."

 

"Az újságírók mindenféle információ nélkül beszéltek és ítélkeztek, ez pedig fájt. Az egykori játékosok szintén megszólaltak, de nekik se volt arról tudomásuk, hogy mi történik a klubon belül. És bántottak."

 

"Egy játékos teljesítménye a belső környezettől is nagyban függ, egy családot kell alkotnunk. De mi nem ilyenek voltunk, ez pedig a pályán is látszott. Ha valakit hibáztatni kellett, akkor az én voltam."

 

"Én is kritizáltam saját magamat, jobban kellett volna játszanom. De mindig én voltam a hibás, még akkor is, ha csak pár percet voltam a pályán."

 

Sanchez végül 45 mérkőzésig jutott manchesteri mezben, emellett pedig öt gólt és kilenc asszisztot jegyzett - amely statisztika jelentősen karcsúbb az Ágyúsoknál 166 mérkőzésen elért 80 góljához képest.


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!