Greenwood nyilatkozatot adott ki a nevetőgázas incidens miatt

Greenwood közleménye a következőképpen szólt: "Most, hogy felvilágosítást kaptam a gyakorlattal járó egészségügyi kockázatokról belátom, hogy - ahogy azt a nevezetes képek is mutatják - hiba volt azt megtennem. Mindenkit arra bíztatok, hogy ne kövesse a példámat."


Mason Greenwood bocsánatot kért, és a "nevezetes képek" napvilágra kerülését követően belátta, hogy "hibás döntés volt" nevetőgázt a szervezetébe juttatni.

 

A 18 éves Manchester United támadó egy videóban tűnik fel, amin dinitrogén-oxidot lélegez be egy lufiból, amit valószínűleg hetekkel ezelőtt videóztak le, és most a Snapchaten osztották meg.

 

 

Greenwood bocsánatot kért a tettei miatt, és elmondta, hogy felvilágosítást kapott a gyakorlattal járó egészségügyi kockázatokról, így mindenkit arra biztat, hogy ne kövesse a példáját.

 

"Most, hogy felvilágosítást kaptam a gyakorlattal járó egészségügyi kockázatokról belátom, hogy - ahogy azt a nevezetes képek is mutatják - hiba volt azt megtennem. Mindenkit arra bíztatok, hogy ne kövesse a példámat" - áll az általa kiadott közleményben.

 

"18 évesen minden nap tanulok, ugyanakkor azt is megtanultam, hogy a futball karrierem miatt magasabb mérce alapján ítélkeznek felettem, ezt pedig a jövőben tiszteletben kell tartanom. Elszánt vagyok azt illetően, hogy visszafizessem azt a hitet, amit a menedzser és az edzők belém fektettek."

 

 

Greenwood jelenleg a Manchester United keretétől távol végez edzésmunkát, mivel a koronavírus tesztjének az eredményét várja.

 

Múlt héten őt és a Manchester City középpályását, Phil Fodent is hazaküldték az angol válogatott keretéből, miután Izlandon megsértették a karanténra vonatkozó szabályokat a válogatott mérkőzések alatt.

 

Mindkét játékos bocsánatot kért a tetteikért, az angol válogatott menedzsere, Gareth Southgate pedig "naivként" jellemezte a két fiatalt.

 

Az Ole Gunnar Solskjaer által vezetett United szombaton játssza az első Premier League mérkőzését a Crystal Palace ellen, a csapat menetrendje ugyanis egy héttel el lett csúsztatva, tekintettel az Európa-ligában nyújtott teljesítményre, ahol csak az elődöntőben kellett búcsúznia a csapatnak.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!