Kölcsönlesen: De Laet drámája

A Manutd.com ismét áttekintette a kölcsönben szereplõ játékosainak teljesítményét...


Ritchie De Laet végig a pályán volt a Portsmouthban, mely csapat hõsiesen védekezett a nagyon inspiráló Norwich ellen, ám végül a Kanárik egy gólos gyõzelmet arattak, amivel hat éves kihagyás után ismét jogot harcoltak ki a Premier League szereplésre.

A másik feljutó a QPR, akik Watfordban nyertek 2-0 arányban. A hazaiaknál Danny Drinkwater csak a padon kapott szerepet ismét. Közben a Hull City döntetlent ért el a Crystal Palace ellen, Corry Evans sérülés miatt nem szerepelt a Hullban.

Áttérve a Premier League-re, Tom Cleverley 79 percet játszott a Wiganben, akik 1-1-es döntetlent értek el az Everton ellen hazai pályán. A Latics szerzett vezetést N'Zogbia révén, ám egy második félidei Baines büntetõ következtében az Everton egy pontot elhozott Wiganbõl. Cleverleyék jelenleg a 18. helyen állnak a bajnokságban, tehát kiesõ helyen.

Mame Biram Diouf a 76. percben állt be a Blackburn csapatába, mely rendkívül fontos három pontot szerzett 1-0-ás gyõzelmével a Bolton ellen, így már három pontra eltávolodtak a kiesõ helytõl.

A Sunderland csatárhiányát drágán megfizette, hisz hazai pályán 3-0-ra kapott ki a Fulhamtõl. Danny Welbeck térdszalag sérülése miatt nem szerepelt.

A League Two-ban szereplõ Bury a Gigg Lane-en (Bury hazai pályája - a szerk.) kapott ki a harmadik helyezett Wycombe Wandererstõl 3-1-re, aminek következtében a Bury bajnoki álmai kezdenek elszállni, hisz három pontos hátrányban vannak a második helyen egy fordulóval a vége elõtt. Nicky Ajosé, aki rengeteget segített a Burynek a feljutásban, ezen a meccsen a csapattársaihoz hasonlóan halvány teljesítményt nyújtott.

Olaszországban Kiko Macheda egy kései csere volt a Sampdoriában a drámai, 3-3-as döntetlennel záruló, Brescia elleni bajnokin. A döntetlen azt eredményezi, a Samp három mérkõzéssel a bajnokság lezárása elõtt egyetlen pontra van a kiesõ helytõl.


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!