Garner kölcsönben a Watfordnál folytatja

A Manchester United középpályása, James Garner a Championshipben szereplő Watford együttesénél tölti majd kölcsönben a 2020/2021-es szezont.


A 19 éves játékos, aki már hét alkalommal jutott szóhoz a felnőtt csapatban, pályafutása során először játszik majd kölcsönben, miután sikeres szezont produkált a Neil Wood vezette U23-asok között, akik feljutottak a Premier League 2 első osztályában az előző szezon végén.

 

Garner nagyszerű hetet tudhat maga mögött, hiszen tegnap bejelentették, hogy ő lett a 2019/20-as szezonban az Év Tartalék Játékosa. A saját nevelésű játékos 10 Premier League 2 bajnokin 8 alkalommal tudott eredményes lenni, emellett pedig győztesgólt is jegyzett a Lincoln City elleni EFL Trophy mérkőzésen.

 

 

Az angol U19-es válogatott játékos most csatlakozhat a Watford kispadjára frissen kinevezett Vladimir Ivichez, a hétvégén pedig akár be is mutatkozhat a Sheffield Wednesday elleni bajnokin.

 

Garner, aki nyolc éves korában került a United kötelékébe, már a klub hatodik játékosa, aki a nyári átigazolási időszakban kölcsönbe kerül, amely jól példázza az akadémia azon törekvését, hogy a játékosok egyéni fejlődése áll a fókuszban.

 

A Unitednél mindenki sok sikert kíván Jamesnek a szezonra és nyomon fogják követni fejlődését a Vicarage Roadon.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!