Donny: Növelnünk kell a tempót

Donny van de Beek örült annak, hogy góllal mutatkozott be a Manchester United csapatában, de elárulta, nagyon csalódott volt a Crystal Palace elleni, 3-1-re elvesztett meccset követően.


A mérkőzés már a hetedik összecsapása volt a vendégcsapatnak ebben a szezonban, beleértve a felkészülési mérkőzéseket is, és Roy Hodgson fiai végig sokkal élesebbnek tűntek.

 

De az új igazolásunk szerint a csapatok közötti szakadék meglepő volt és hangsúlyozta, sokkal többet tehettek volna azért, hogy megváltoztassák a meccs menetét.

 

"Első napom a klubnál és egy olyan nap, amin nyerni akarsz, nem számít hogy, csak nyerj, és nagyon csalódott vagyok, hogy 3-1-re kikaptunk hazai környezetben" - kesergett az Ajax egykori középpályása. "Ez nagyon rossz."

 

"A múlt héten nagyon jól dolgoztunk az edzésen. Igazán jól, úgyhogy nagyon pozitív érzésem volt, de igen, ma túl lassan játszottunk, túl sokáig volt a labda 1-1 embernél és úgy vélem, olyan ellenfelek ellen, mint a Crystal Palace, fel kell gyorsítani a játékot, hogy létrehozz valamit. Ez nem volt elég jó."

 

A holland labdarúgó a 67. percben lépett pályára Paul Pogba helyett és hamar hatással volt a mérkőzésre: 13 perccel később higgadt befejezése révén módosult az állás 1-2-re.

 

Donny úgy érezte, abban a pillanatban lehetőség nyílt és a Palace rettegett attól, hogy a United visszajön a meccsbe.

 

"Igen, éreztem, hogy van remény, mert miután gólt szereztünk, ők megijedtek" - magyarázta. "De aztán néhány perccel később 1-3 lett. Nem azt akartuk."

 

 

A 23 éves játékos nem tagadta, szebb lett volna zsúfolt Stretford End előtt megszerezni első gólját, ám elmondta, csak arra gondol, a csapat miként reagál a vereségre.

 

"Igen, sokkal jobb ilyen stadionokban szurkolók előtt játszani. Gólt lőttem, de kikaptunk. Csak az a legfontosabb, hogy nyernünk kell."

 

"A jövő héten fel kell pörögnünk, győznünk kell, az érzésünk érdekében. Fel kell állnunk most! Igen, vesztettünk, de mindig szép ilyen klubért focizni. Első mérkőzésem volt és remélem, hogy a következő alkalommal győzelemhez tudom segíteni a csapatot."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!